Betshop

Betshop

Payout Rate
94-95%
Αγορές
14/14
Mobile
Συναλλαγές
6/10
Εταιρεία χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας στην περιοχή σας!
Αξιολόγηση
8.9
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Betshop Review: Η στοιχηματική των ποδοσφαιρόφιλων

Η Betshop είναι μια εταιρεία που βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια, από το 1998, στον χώρο του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος, αν και στην Ελλάδα έχει γίνει περισσότερο γνωστή τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό φυσικά έχει συμβάλλει το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί πολύ η ίδια εταιρεία κάνοντας ριζική ανανέωση την πλατφόρμα της και προσφέροντας πλέον μια μοντέρνα ιστοσελίδα στους παίκτες της.

Με την Betshop αξιολόγηση που έκανε η ομάδα της ιστοσελίδας μας, ανακαλύψαμε ότι πρόκειται και τις πιο γρήγορες πλατφόρμες που κυκλοφορούν, ιδιαίτερα στο live betting. Αυτό φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι από τις εταιρείες που διαθέτει δική της, ιδιόκτητη πλατφόρμα.

Σε αυτό που σίγουρα ξεχωρίσαμε την Betshop.gr είναι στις αγορές και στα ειδικά που προσφέρει στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πραγματικά οι επιλογές είναι πάρα πολλές και δεν προσφέρονται και στα υπόλοιπα αθλήματα. Από την άλλη θα βρεις και επιλογές στο ποδόσφαιρο που απουσιάζουν από άλλες εταιρείες. Αυτό κάνει την συγκεκριμένη εταιρεία πολύ ελκυστική για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Πλεονεκτήματα- Μειονεκτήματα

 • Άμεσες αναλήψεις όλο το 24ωρο.
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις.
 • Γρήγορη και ποιοτική τεχνική υποστήριξη.
 • Πολύ καλό Αpp για κινητά με λειτουργικό iOS και Android.
 • Δεν προσφέρει ανάλογα μεγάλο κουπόνι και στα υπόλοιπα αθλήματα.
 • Λίγα ειδικά στοιχήματα στα αθλήματα εκτός ποδοσφαίρου.

Payout Rate

 • Super League 1: 94%
 • Premier League: 95%
 • La Liga: 95%

Στη Betshop αξιολόγηση ελέγξαμε το λεγόμενο Payout Rate, το οποίο δείχνει το ποσοστό των αναλήψεων των κερδών. To Payout Rate της συγκεκριμένης εταιρείας κυμαίνεται από χαμηλό έως φυσιολογικό. Η γκανιότα επίσης κυμαίνεται σε ένα φυσιολογικό επίπεδο μεταξύ 5%-6%, ενώ προσφέρονται και παιχνίδια με 0% γκανιότα.

Αγορές στοιχήματος

14 / 14
 • Αποτέλεσμα 1x2
 • Over/Under
 • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
 • Διπλή ευκαιρία
 • Ακριβές σκορ
 • Ημίχρονο / Τελικό
 • Χάντικαπ
 • Ασιατικό Χάντικαπ
 • Draw No Bet
 • 1x2 1ο Ημίχρονο
 • 1x2 2ο Ημίχρονο
 • Να σκοράρει πρώτος
 • Να σκοράρει τελευταίος
 • Να σκοράρει

Η Betshop είναι μια εταιρεία, η οποία και φυσικά φημίζεται για το πλούσιο κουπόνι και το πλήθος ειδικών στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο. Προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε αυτό το κομμάτι και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούνε να βρούνε κυριολεκτικά τα πάντα γύρω από το στοίχημα στο ποδόσφαιρο.

Μεγάλη ευκολία προσφέρουν βέβαια και η ανανεωμένη πλατφόρμα και οι πολλές επιλογές στοιχηματισμού, με τα Combo στους αγώνες να είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Όλες οι βασικές αγορές, ακόμα και ασιατικά χάντικαπ, είναι διαθέσιμα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Πέρα από αυτό μας αρέσουν και καινοτόμες επιλογές όπως το My Coupon, όπου φτιάχνεις το κουπόνι σου όπως εσύ θες και το αποθηκεύεις. Έπειτα μπορείς να αποφασίσεις εάν θα παίξεις το κουπόνι σου ή αν θα παίξεις μόνο κάποιες από τις επιλογές σου ή και καμία.

Betshop Αξιολόγηση: Live Betting

Το Betshop Live ήταν αυτό το οποίο δέχτηκε την μεγαλύτερη ανανέωση τα τελευταία χρόνια και είναι και ένας από τους λόγους, που όλο και περισσότεροι λάτρεις του στοιχήματος προτιμούν την συγκεκριμένη στοιχηματική για τα πονταρίσματα τους. Το στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και είναι πλέον από τα καλύτερα της αγοράς.

Η αξιολόγηση του Βetshop Live μας έδειξε ότι η ποιότητα και η ταχύτητα στο ζωντανό στοίχημα είναι άριστες και οι αποδόσεις αλλάζουν γρήγορα ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Προσφέρεται και γρήγορο Cash Out, όπου πρόσφατα προστέθηκε και το μερικό Cash Out.

Μεγάλο συν της εταιρείας και η ανανέωση στο Live Streaming, όπου τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν μεγάλα πρωταθλήματα και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Στην πλατφόρμα της Betshop θα βρεις και πολλούς αγώνες ΝΒΑ σε ζωντανή μετάδοση.

Πληρωμές

6 / 10
PayPal
paysafecard
Visa
Mastercard
Apple Pay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Vivawallet
Iris

Η Betshop προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλές επιλογές συναλλαγών, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Όλες οι επιλογές είναι δωρεάν και χωρίς προμήθεια, προσφέροντας στον παίκτη την απόλυτη ευελιξία στις συναλλαγές του. Μόνο στην ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα υπάρχει χρέωση.

Επιλογές κατάθεσης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.500,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Τραπεζική πληρωμή (άμεση πίστωση): Ελάχιστο ποσό 1,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 15.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 3.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 1.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 15.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 10.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Επίσης: Smartpay

Επιλογές ανάληψης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 30,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 2-5 εργάσιμες μέρες.
 • Τραπεζικό έμβασμα: Ελάχιστο ποσό 50,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Χρέωση 5,00 ευρώ για ποσό έως 250,00 ευρώ.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 30,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.

Εφαρμογές

H Betshop Mobile είναι ένας τομέας στον οποίο η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται. Η εξέλιξη της μπετσοπ στο στοίχημα από κινητές συσκευές έχει αλλάξει επίπεδο και το Design είναι πλέον μοντέρνο και μεταδίδει έναν φρέσκο αέρα.

Η συγκεκριμένη στοιχηματική προσφέρει μια από τις πιο νέες εφαρμογές της αγοράς και είναι διαθέσιμη σε συσκευές με λειτουργικό Android, αλλά και iOS. Οι παίκτες που παίζουν περισσότερο από το κινητό ή το tablet τους δεν θα έχουν κανένα απολύτως παράπονο. Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σύγκριση με άλλες στοιχηματικές εταιρείες.

Όλες οι επιλογές που διατίθενται στην πλατφόρμα της Betshop Greece στον υπολογιστή, είναι διαθέσιμες και στα κινητά και τάμπλετ. Αυτό γίνεται είτε με την μορφή ειδικά διαμορφωμένης σελίδας για κινητά, είτε με εφαρμογές για κινητά με λειτουργικό Αndroid ή iOS. Τα Apps της συγκεκριμένης στοιχηματικής είναι από τα πιο καινούργια της αγοράς και σύμφωνα με το Betshop Review και από τα καλύτερα.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί και η ποιότητα του Live, τόσο στο στοίχημα, όσο και στην μετάδοση ζωντανών αγώνων. Γενικώς είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την Betshop Mobile.

Εξυπηρέτηση πελατών

4 / 5
 • Live Chat
 • E-Mail
 • Τηλέφωνο
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Συχνές ερωτήσεις

Πολύ ικανοποιημένοι στην Betshop αξιολόγηση, μείναμε και με την εξυπηρέτηση πελατών. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι φυσικά ότι παρέχεται τεχνική υποστήριξη από κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό 24 ώρες το 24ωρο και αυτό κάθε μέρα. Αυτό προσφέρει μια τεράστια σιγουριά στον παίκτη, ο οποίος θα εμπιστευτεί την εταιρεία για τα πονταρίσματα του.

Οι μέθοδοι επικοινωνίας είναι το τηλέφωνο, το Live Chat και το E-Mail, ενώ προσφέρει επίσης και Viber, για αυτούς που προτιμάνε να επικοινωνήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Η μπετσοπ προσφέρει και δικό της Blog, το οποίο δεν διαθέτουν πολλές εταιρείες. Γενικά οι άνθρωποι της εταιρείας προσπαθούν να είναι κοντά στους παίκτες που προτιμούν την πλατφόρμα τους και αυτό για μας είναι ένα μεγάλο συν στο Betshop Review.

Παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση:

170, Pater House, Level 1 (Suite A41), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta

Betshop πληροφορίες- Ταυτοποίηση στοιχείων

Ταυτότητα / Διαβατήριο / Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Για να μπορέσει κανείς να έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του στην Betshop και να κάνει και αναλήψεις, θα πρέπει να κάνει ταυτοποίηση του λογαριασμού του το πολύ εντός τριάντα ημερών. Η ταυτοποίηση επιβεβαιώνει ότι τα στοιχεία που δίνουν οι παίκτες είναι σωστά. Αυτή η διαδικασία γίνεται σε όλες τις στοιχηματικές, καθώς είναι ένας Κανονισμός της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Βetshop Review της ομάδας μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η διαδικασία αυτή είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά. Ο παίκτης απλά θα πρέπει να στείλει στην διεύθυνση E-Mail της εταιρείας ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, καθώς και έναν επίσημο λογαριασμό ΔΕΚΟ, όπως π.χ. λογαριασμό κινητού τηλεφώνου ή λογαριασμό ΔΕΗ, όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του και η διεύθυνση του.

Από τη στιγμή που γίνει αυτή η διαδικασία και επιβεβαιωθεί και από την εταιρεία, το εγγεγραμμένο μέλος θα έχει πλήρη πρόσβαση του λογαριασμού του. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να κάνει και ανάληψη χρημάτων.

betshop app image

News 🚨

Betshop Bet Builder* με ελκυστικές αποδόσεις στο ΑΕΚ- Ολυμπιακός
Replay Reward*- Η αφοσίωση σου "μετράει" στο Betshop.gr

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παίξω Στοίχημα στην πλατφόρμα της Betshop;

Η διαδικασία αυτή είναι η ίδια όπως και στις άλλες στοιχηματικές εταιρείες και είναι πολύ απλή. Καταρχάς θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Betshop.gr, το οποίο γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά και είναι πανεύκολο. Μετά θα πρέπει να καταθέσεις χρήματα στον λογαριασμό μέσω μιας μεθόδου κατάθεσης. Οι τρόποι πληρωμής είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις μια επιλογή της αρεσκείας σου. Τέλος απλά έμεινε να βρεις τους αγώνες που θέλεις και ποντάρεις το στοίχημα σου. Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της εταιρείας είναι πολύ εύχρηστες και γρήγορες.

Υπάρχει η επιλογή ζωντανής μετάδοσης αγώνων στην Betshop;

H συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία είναι από αυτές με την μεγαλύτερη εξέλιξη στον τομέα του Live Streaming. Στην Betshop αξιολόγηση που κάναμε μόνο για σένα, ανακαλύψαμε ότι η ποιότητα της εικόνας στην ιστοσελίδα και στην εφαρμογή είναι άριστη. Στην πλατφόρμα της εταιρείας έχουν προστεθεί ζωντανές μεταδόσεις από αγώνες κορυφαίων πρωταθλημάτων, αλλά και από αγώνες ΝΒΑ.

Θέλω να κάνω Cash Out. Έχω αυτή την δυνατότητα;

H Betshop δίνει την δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη να κάνουν ολικό Cash Out και να κλείσουν το στοίχημα τους στο ποσό που τους ικανοποιεί. Πρόσφατα έχουν προσθέσει και την επιλογή του μερικού κας άουτ δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στους λάτρεις του στοιχήματος. Θα θέλαμε στο μέλλον να προστεθεί και το μερικό Cash Out, tο οποίο μέχρι στιγμής απουσιάζει.

Τι άλλο προσφέρει η εταιρεία εκτός από αθλητικά στοιχήματα;

Στην πλατφόρμα της Betshop θα βρεις πολλές επιλογές εκτός από τα αθλητικά στοιχήματα. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι το πλούσιο κουπόνι σε Virtual παιχνίδια, αλλά και το Casino και το Live Casino, το οποίο προσφέρει απίστευτη εμπειρία στους λάτρεις παιχνιδιών καζίνο.

Τελικό Betshop Review

Η Betshop αξιολόγηση από την ομάδα μας, έχει δείξει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα που είχαν τα τελευταία χρόνια τεράστια εξέλιξη, αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η ανανέωση της πλατφόρμας, η προσθήκη των εφαρμογών για κινητά, καθώς και η προσθήκη πολλών αγώνων από κορυφαία πρωταθλήματα στο Live Streaming.

Οι αγορές είναι αμέτρητες και εξελίσσονται συνεχώς. Παρέχονται ασιατικά χάντικαπ, κλασικές επιλογές όπως 1Χ2, αλλά και πολύ καλά Combo στοιχήματα σε ένα ματς. Φυσικά το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στα ποδοσφαιρικά ματς, όπου υπάρχουν πραγματικά επιλογές, τις οποίες δύσκολα θα βρεις αλλού.

Οι αποδόσεις που προσφέρονται είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικές, κάτι το οποίο φαίνεται και στο στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακόμα και σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι αποδόσεις παραμένουν σταθερά υψηλές. Στα θετικά στο Βetshop Review και το Live Streaming, όπου τελευταία έχουν προστεθεί ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα, καθώς και αγώνες από τον κόσμο του ΝΒΑ.

Δυστυχώς όλες αυτές οι επιλογές ειδικών στοιχημάτων δεν υπάρχουν ανάλογα και στα υπόλοιπα αθλήματα. Θα θέλαμε τουλάχιστον στο τένις και στο μπάσκετ να υπάρχουν περισσότερα ειδικά στοιχήματα, διότι η ζήτηση έχει ανέβει, κυρίως λόγω Στέφανου Τσιτσιπά και Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Η Betshop αξιολόγηση μας είναι άκρως θετική και προτείνουμε την συγκεκριμένη στοιχηματική με κλειστά τα μάτια. Ιδιαίτερα αν είσαι από τους παίκτες που παίζει κυρίως στοίχημα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, η μπετσοπ είναι σίγουρα η κατάλληλη εταιρεία.