NetBet

NetBet

Payout Rate
93-95%
Αγορές
10/14
Mobile
Συναλλαγές
5/10
Εταιρεία χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας στην περιοχή σας!
Αξιολόγηση
8.4
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Netbet Review: Κορυφαία επιλογή για ασιατικά χάντικαπ

Άλλη μια εταιρεία, η οποία ανεβαίνει συνέχεια στις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών. H διαδικτυακή στοιχηματική Netbet είναι ήδη ένα μεγάλο όνομα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως στην Γαλλία ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλέον βρίσκεται στον καλύτερο δρόμο, ώστε να καταξιωθεί ως μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Όπως ανακαλύψαμε στην Netbet αξιολόγηση από την ομάδα της ιστοσελίδας μας, σε αυτό το κομμάτι συνέβαλε ιδιαίτερα η δυναμική της εταιρείας στα ασιατικά χάντικαπ. Η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία προσφέρει ποικιλία σε ασιατικά στοιχήματα και αυτό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ. Η δυνατότητα επιλογής Asian View στο Live δίνει την τελευταία πινελιά, ώστε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό παίκτη των ασιατικών στοιχημάτων.

Αν και το Netbet Review δείχνει ότι η εταιρεία είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για Live στοιχήματα, η νετμπετ δεν προσφέρει ακόμα μετάδοση ζωντανών αγώνων στην χώρα μας. Αν και σε άλλες χώρες συναντάμε το εξελιγμένο Netbet TV, στην Ελλάδα αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει ακόμα.

Πλεονεκτήματα- Μειονεκτήματα

 • Προσφέρει ολικό και μερικό Cash Out.
 • Μγάλη ποικιλία ασιατικών στοιχημάτων και Asian View.
 • Επιλογή Παρολί Boosts, Add2Bet και SnapBet.
 • Απουσία Live Streaming.
 • Δεν προσφέρονται συναλλαγές μέσω Skrill και Neteller.
 • Δεν παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

Payout Rate

 • Super League 1: 94%
 • Premier League: 95%
 • La Liga: 93%

Στη Netbet αξιολόγηση ελέγξαμε το λεγόμενο Payout Rate, το οποίο δείχνει το ποσοστό των αναλήψεων των κερδών. Μας εκπλήσσει θετικά το γεγονός ότι εκτός από πολλές αγορές, η εταιρεία προσφέρει και ένα αρκετά καλό Payout Rate. Η εταιρεία έχει μια αρκετά μεγάλη δυναμική και αυτό της επιτρέπει φυσικά να επιστρέφει αρκετά από τα χρήματα στους παίκτες της. Η γκανιότα κυμαίνεται σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο μεταξύ 5%-7%, ενώ λείπουν παιχνίδια με 0% γκανιότα.

Αγορές στοιχήματος

10 / 14
 • Αποτέλεσμα 1x2
 • Over/Under
 • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
 • Διπλή ευκαιρία
 • Ακριβές σκορ
 • Ημίχρονο / Τελικό
 • Χάντικαπ
 • Ασιατικό Χάντικαπ
 • Draw No Bet
 • 1x2 1ο Ημίχρονο
 • 1x2 2ο Ημίχρονο
 • Να σκοράρει πρώτος
 • Να σκοράρει τελευταίος
 • Να σκοράρει

Η Netbet είναι μια εταιρεία όπου σίγουρα δεν λείπουν οι πολλές επιλογές στοιχημάτων και επιλογών. Αξίζει να αναφέρουμε και το πάρα πολύ καλό και πλούσιο κουπόνι σε Virtual Sports, το οποίο φυσικά στις μέρες μας είναι πόλος έλξης, ιδιαίτερα για τους πιο νέους παίκτες.

Στο κομμάτι που ξεχώρισε φυσικά η συγκεκριμένη εταιρεία στην Netbet αξιολόγηση, είναι τα ασιατικά χάντικαπ, όπου η στοιχηματική αυτή προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα σε αγορές και επιλογές. Από πλήθος ασιατικών στοιχηματικών επιλογών σε διάφορα αθλήματα, μέχρι και σε επιλογή Asian View το Live, οι λάτρεις του στοιχήματος θα βρούνε κυριολεκτικά τα πάντα σε αυτού του είδους τις αγορές.

Λείπουν φυσικά επιλεγμένα ματς με 0% γκανιότα, αλλά η νετμπετ προσφέρει επιλογές Add2Bet, SnapBet ή και Παρολί Boosts, τα οποία σίγουρα αφήνουν τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας απολύτως ευχαριστημένα και με ένα πλατύ χαμόγελο.

Netbet Αξιολόγηση: Live Betting

Το Netbet.gr Live παρουσιάζεται ως ένα από τα καλύτερα της αγοράς στο Live Στοίχημα και σύμφωνα με το συγκεκριμένο Netbet Review, αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια. Οι επιλογές είναι πολλές, τα ασιατικά χάντικαπ και το Asian View άψογο, ενώ και τα στατιστικά και όλα τα σημαντικά γεγονότα, μπορείς να τα παρακολουθήσεις στα διαγράμματα που προσφέρονται.

Η ταχύτητα είναι κυρίαρχο στοιχείο στο Live Stoixima και οι αποδόσεις ανανεώνονται συνεχώς κατά τη διάρκεια του ματς, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Φυσικά η Netbet.gr προσφέρει και ολικό, αλλά και μερικό κας άουτ, ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να ελέγχει τα χρήματα του κατά τη διάρκεια του στοιχήματος.

Αρκετά μεγάλο μειονέκτημα φυσικά στην αξιολόγηση Νetbet είναι η απουσία μετάδοσης ζωντανών αθλητικών αγώνων. Σε άλλες χώρες η εταιρεία προσφέρει μετάδοση ζωντανών αγώνων μέσω του δικού της Netbet TV, αλλά στην Ελλάδα το κανάλι είναι ακόμα κλειδωμένο για τα εγγεγραμμένα μέλη της. Πάντως η εταιρεία έχει στα άμεσα σχέδια της, το Νetbet TV να είναι διαθέσιμο και για τους Έλληνες παίκτες.

Πληρωμές

5 / 10
PayPal
paysafecard
Visa
Mastercard
Apple Pay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Vivawallet
Iris

Η Netbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της αρκετές επιλογές συναλλαγών, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Όλες οι επιλογές είναι δωρεάν και χωρίς προμήθεια. Ωστόσο μας λείπουν κάποιοι τρόποι συναλλαγών, ιδιαίτερα τα δημοφιλή Skrill και Neteller.

Επιλογές κατάθεσης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Τραπεζική πληρωμή (άμεση πίστωση): Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 10.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 250,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Επίσης: Revolut και Trustly.

Επιλογές ανάληψης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.
 • Τραπεζική πληρωμή: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 8-10 εργάσιμες μέρες.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-2 εργάσιμες μέρες.

Εφαρμογές

Η Netbet αξιολόγηση για τις εφαρμογές και την Mobile ιστοσελίδα της εταιρείας δεν θα μπορούσε να είναι αρνητική, καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική πλατφόρμα και για φορητές συσκευές. Είναι μια από τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν ταχύτατη mobile ιστοσελίδα, αλλά και εφαρμογές με μεγάλη ταχύτητα στο ποντάρισμα.

Οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν την δυνατότητα να κάνουν Download την εφαρμογή για κινητά, είτε με λειτουργικό Android είτε με λειτουργικό iOS, αλλά και να παίξουν απευθείας από την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα για κινητά από την Netbet. Εάν επιλέξει κανείς να παίξει από την ειδικλα διαμορφωμένη σελίδα της εταιρείας, δεν θα χρειάζεται να κάνει συχνά ενημερώσεις ή να πιάνει χώρο στο κινητό του η εφαρμογή.

Όλες οι επιλογές στοιχηματισμού στηρίζουν απόλυτα όλες τις επιλογές στοιχηματισμού, καθώς και το Live Stoixima, τα ασιατικά χάντικαπ, αλλά και τις επιλογές στοιχηματισμού που απαιτούν μεγάλη ταχύτητα, όπως το SnapBet. Η Netbet Greece αξιολόγηση έφτασε στο συμπέρασμα, ότι όλες οι επιλογές είναι διαθέσιμες και στο κινητό και μάλιστα με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Δεν βρίσκουμε κάτι αρνητικό στο στοίχημα από το κινητό στην νετμπετ. Οι εφαρμογές, αλλά και οι ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες θα αφήσουν τους παίκτες απόλυτα ευχαριστημένους.

Εξυπηρέτηση πελατών

4 / 5
 • Live Chat
 • E-Mail
 • Τηλέφωνο
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Συχνές ερωτήσεις

Η Νetbet.gr προσφέρει όλους τους τρόπους επικοινωνίας, οι οποίοι θεωρούνται απαραίτητες για την άμεση και σωστή επικοινωνία με τους παίκτες. Προσφέρει επίσης γρήγορη απάντηση από ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες της εταιρείας και έτσι τα μέλη της πλατφόρμας νιώθουν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ότι βρίσκονται σε καλά χέρια.

Υπάρχει και πολύ καλό FAQ, όπου μπορείς να βρεις όλες οι συχνές ερωτήσεις και τις απαντήσεις, ώστε ίσως να μην χρειαστεί καθόλου να επικοινωνήσεις σε πρώτο στάδιο με κάποιο υπάλληλο της εταιρείας. Εκεί θα βρεις και τις εξηγήσεις των σημαντικότερων προσφορών της στοιχηματικής εταιρείας, όπως για παράδειγμα την εξήγηση του SnapBet.

Αυτό που σίγουρα κόστισε αρκετά στο θέμα της βαθμολογίας στο Netbet Review είναι η απουσία 24ωρης εξυπηρέτησης. Μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους και με τόσους πολλούς τρόπους επικοινωνίας, θα έπρεπε τουλάχιστον να δίνει έναν τρόπο στα μέλη της, ώστε να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας:

 • Live Chat
 • E-Mail: epikoinwnia@netbet.gr
 • Tηλέφωνο: 211 198 4446

Ταχυδρομική διεύθυνση:

3rd Floor Paternoster House, 65 St. Pauls, Churchyard, EC4M 8AB, London

Netbet πληροφορίες- Ταυτοποίηση στοιχείων

Ταυτότητα / Διαβατήριο / Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Για να μπορέσεις να έχεις πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σου και να κάνεις αναλήψεις, θα πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση του λογαριασμού σου το πολύ εντός ενός μήνα. Η ταυτοποίηση επιβεβαιώνει ότι τα στοιχεία που δηλώνεις είναι σωστά. Αυτή η διαδικασία γίνεται σε όλες τις στοιχηματικές, καθώς είναι ένας Κανονισμός της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Netbet αξιολόγηση μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η διαδικασία αυτή είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά. Ο παίκτης απλά θα πρέπει να στείλει στην διεύθυνση E-Mail της εταιρείας ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου, καθώς και έναν πρόσφατο επίσημο λογαριασμό ΔΕΚΟ, όπως π.χ. λογαριασμό κινητού τηλεφώνου ή λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του και η διεύθυνση σου.

Από τη στιγμή που γίνει αυτή η διαδικασία και επιβεβαιωθούν από την στοιχηματική εταιρεία τα στοιχεία σου, θα μπορέσεις ως μέλος να έχεις πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς φυσικά να κάνεις και ανάληψη των κερδών σου.

netbet app image 21

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παίξω Στοίχημα στην πλατφόρμα της Netbet.gr;

Η διαδικασία αυτή είναι η ίδια όπως και στις άλλες στοιχηματικές εταιρείες και είναι πολύ απλή. Καταρχάς θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρείας, το οποίο γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά και δεν είναι καθόλου δύσκολο. Το επόμενο βήμα είναι να καταθέσεις χρήματα στον λογαριασμό σου με μια μέθοδος κατάθεσης της επιλογής σου. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι αρκετές και σίγουρα θα βρεις μια επιλογή που να σου ταιριάζει. Τέλος απλά ψάχνεις τους αγώνες που θέλεις και ποντάρεις το αγαπημένο σου στοίχημα. Φυσικά θα βρεις πολλά αθλήματα, όπως τένις. Η ιστοσελίδα, όπως και η εφαρμογή της εταιρείας είναι πολύ εύχρηστες.

Υπάρχει η επιλογή ζωντανής μετάδοσης αγώνων στην Netbet;

Αν και η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει σε άλλες χώρες την επιλογή μετάδοσης ζωντανών αγώνων μέσω της Netbet TV, η επιλογή αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην χώρα μας. Η εταιρεία πάντως έχει αφήσει να εννοηθεί, ότι είναι στα άμεσα σχέδια της, το Netbet TV και οι μεταδόσεις ζωντανών αγώνων να είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Μένει να δούμε το πότε.

Θέλω να κάνω Cash Out. Έχω αυτή την δυνατότητα;

Σε μια εταιρεία όπως η Νετμπετ δεν θα μπορούσε να λείπει η επιλογή του Cash Out. Η συγκεκριμένη στοιχηματική προσφέρει πλήρες, αλλά και μερικό κας άουτ. Αυτό που μας λείπει εδώ είναι η επιλογή του αυτόματου κας άουτ.

Τι άλλο προσφέρει η εταιρεία εκτός από αθλητικά στοιχήματα;

Η Νetbet εκτός από τα πλούσια ειδικά αθλητικά στοιχήματα και τις πολλές επιλογές ασιατικών στοιχημάτων, είναι γνωστή και για τις πολλές επιλογές στο κομμάτι των Virtual αγώνων. Οι παίκτες που ποντάρουν σε τέτοιου είδους γεγονότα, δεν θα μείνουν απογοητευμένοι από την Netbet.

Τελικό Netbet Review

Η Netbet αξιολόγηση της ομάδας μας, έχει δείξει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες στο είδος της. Ξεχωρίζει για τις πλούσιες επιλογές στα ασιατικά στοιχήματα, τα οποία είναι αρκετά και όχι αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Αυτές οι επιλογές φυσικά είναι διαθέσιμες και κατά τη διάρκεια των αγώνων, όπου υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής Asian View.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν, εάν η στοιχηματική δεν είχε ένα πολύ εξελιγμένο Live Στοίχημα, το οποίο ξεχωρίζει για τις πλούσιες επιλογές του, αλλά και την μεγάλη του ταχύτητα. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και την προσφορά του μερικού Cash Out, κτός από του ολικού, το οποίο δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στους παίκτες του στοιχήματος.

Στο Νetbet Review μας άρεσαν επίσης οι επιλογές όπως Παρολίγον Boosts, Add2Bet kαι SnapBet. Είναι κάποιες επιλογές, τις οποίες δεν μπορείς να τις βρεις σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες και αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο συν για την εταιρεία. Η συγκεκριμένη στοιχηματική έχει δείξει ότι θέλει να πρωτοπορεί και συνεχώς εξελίσσεται, πράγμα που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Οπότε οι ενισχυμένες αποδόσεις είναι σίγουρα ένας λόγος προτίμησης της συγκεκριμένης εταιρείας.

Αυτό που μας “χάλασε” είναι η εξυπηρέτηση πελατών, όπου ναι μεν υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι επικοινωνίας και όλοι μπορούν να βρούνε μια μέθοδος που να τους ταιριάζει, αλλά η επικοινωνία αυτή δεν προσφέρεται κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο. Θα θέλαμε να διορθωθεί αυτό από τηνεταιρεία, ώστε να μπορέσει να πάρει μια μεγαλύτερη βαθμολογία, ανάλογη του ονόματος της.

Επίσης θα θέλαμε στο μέλλον να υπάρχει η δυνατότητα Live Streaming sτην πλατφόρμα της Νetbet. Δεν νοείται μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους, η οποία μάλιστα προσφέρει σε μέλη της σε άλλες χώρες το Netbet TV, να μην μπορεί να το προσφέρει και στους Έλληνες παίκτες. Πάντως μπορούμε να προτείνουμε σίγουρα την εταιρεία σε αυτούς που λατρεύουν τα ασιατικά στοιχήματα, αλλά και πονταρίσματα σε Live αγώνες.