Ανανεώθηκε στις 02/03/2023. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Το στοίχημα Formula 1 έχει μπει για καλά στην καθημερινότητα του στοιχήματος. Έτσι έχεις πλέον πολλές στοιχηματικές επιλογές στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Σε ποιες αγορές μπορείς να ποντάρεις στο στοιχημα φορμουλα 1 και ποια μακροχρόνια στοιχήματα είναι διαθέσιμα στις στοιχηματικές εταιρείες με νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα; Παρακάτω θα δεις έναν απλό οδηγό για το formula 1 στοιχημα.

stoixima formula 1

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα παρατηρήσεις ότι οι αγορές στο στοιχημα Formula 1 έχουν αυξηθεί αρκετά. Πλέον έχεις επιλογές μεταξύ πολλών ειδικών αγορών και αυτό στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Στην σελίδα μας φυσικά θα βρεις όλες τις στοιχηματικές, όπου μπορείς να ποντάρεις σε στοίχημα Φόρμουλα 1.

Οι κορυφαίες Στοιχηματικές στην Ελλάδα για Formula 1 🔥

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε Υπεύθυνα | Διαφήμιση

Sportingbet
top
Payout Rate
93-95%
Αγορές
8/10
Vistabet
hot
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
bet365
hot
Payout Rate
94-95%
Αγορές
9/10
Stoiximan
recommended
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10

Δημοφιλή στοιχήματα στην Formula 1

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι αγορές στο στοίχημα Formula 1 είναι πλέον πάρα πολλές. Σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία μπορείς να βρεις διάφορες επιλογές, μερικές από τις οποίες δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις εταιρείες. Παρακάτω θα σου αναφέρουμε τις αγορές που προτιμάνε οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν στοίχημα στην Ελλάδα. Εκτός από αυτές βέβαια, μπορείς να ανακαλύψεις πολύ περισσότερες επιλογές πονταρίσματος σε κάθε στοιχηματική.

Νικητής Πρωτάθλημα οδηγών και Πρωτάθλημα κατασκευαστών 2022

Ένα από τα αγαπημένα στοιχήματα των παικτών στοιχήματος είναι αυτά που ποντάρουν στον Πρωταθλητή μετά το τέλος της σεζόν και τον νικητή στην κατηγορία των κατασκευαστών. Καθώς όμως το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, οι αποδόσεις στα φαβορί δεν είναι πλέον τόσο ελκυστικές όσο πριν την έναρξη της σεζόν.

Σε συμβουλεύουμε να ελέγχεις πάντα τις ανανεωμένες αποδόσεις στις σελίδες των στοιχηματικών της επιλογής σου. Πάντως, προσπαθούμε να ανανεώνουμε συνέχεια τις αποδόσεις, ώστε να έχεις μια καλή εικόνα σχετικά με τα φαβορί στην Φόρμουλα 1.

Στοίχημα Grand Prix- Νικητής αγώνα

Συνεχίζουμε με το αγαπημένο στοίχημα των περισσότερων παικτών στοιχήματος. Το στοίχημα “Νικητής αγώνα” είναι το ποντάρισμα, το οποίο προτιμάνε πάρα πολλοί λάτρεις του στοιχήματος. Όμως και εδώ θα πρέπει να σου πούμε ότι το στοίχημα αυτό χρειάζεται αρκετή μελέτη. Αυτό συμβαίνει γιατί τις αποδόσεις για τον νικητή του εκάστοτε Grand Prix, θα τις βρεις αρκετές μέρες πριν τον αγώνα. Θα σε συμβουλεύαμε να μην ποντάρεις στον νικητή αγώνα πριν παρακολουθήσεις τα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες.

Εάν παρακολουθήσεις τα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες, θα έχεις μια πολύ καλύτερη εικόνα για την κατάσταση των οδηγών. Συνεπώς θα αυξήσεις τις πιθανότητες σου για ένα κερδισμένο στοίχημα. Μπορεί μερικές μέρες πριν τον αγώνα ο οδηγός που πιστεύεις ότι θα κερδίσει, να έχει όντως πολλές πιθανότητες. Όμως στις κατατακτήριες, θα παρατηρήσεις ότι πολλές φορές αστάθμητοι παράγοντες, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στον επερχόμενο αγώνα.

Μια βλάβη για παράδειγμα στο όχημα στις κατατακτήριες, μπορεί να “ρίξουν” τον οδηγό αρκετά πίσω στις εναρκτήριες θέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον καλές πιθανότητες νίκης.Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, η απόδοση ενδέχεται να πέσει μετά από επιτυχημένες κατατακτήριες. Όμως και σε αυτή την περίπτωση, θεωρούμε ότι στο τέλος θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες νίκης και δεν αξίζει το ρίσκο σε ποντάρισμα πολλές μέρες πριν τον αγώνα.

Πρωτάθλημα οδηγών 2023- Νικητής

Επιλεγμένες ΣτοιχηματικέςΜ. ΦερστάπενΛ. ΧάμιλτονΣ. Λεκλέρ
1.655.505.50
1.666.005.00
1.605.005.00
21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στοίχημα Φόρμουλα 1 Δοκιμαστικά- Νικητής

Ένα στοίχημα το οποίο μπορείς να τοποθετήσεις είναι ο νικητής των πρώτων δοκιμαστικών. Στα δοκιμαστικά έχεις την ευκαιρία να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε οδηγός, αλλά και το αυτοκίνητο του. Όμως να τονίσουμε, ότι είναι το στοίχημα στο οποίο μπορείς να “πέσεις” πιο εύκολα έξω, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα δεις τους οδηγούς στη συγκεκριμένη πίστα. Ενώ στις κατατακτήριες ή ακόμα καλύτερα στον αγώνα τον ίδιο, θα έχεις προλάβει να μελετήσεις τις πιθανότητες των οδηγών για μια καλύτερη θέση.

Νικητής στις κατατακτήριες

Στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, έχεις την επιλογή να ποντάρεις στον νικητή των κατατακτήριων. Οι κατατακτήριες είναι πάντα την ημέρα πριν τον αγώνα της Κυριακής, δηλαδή το Σάββατο. Θα πρέπει να έχεις μελετήσει τους χρόνους στις ελεύθερες δοκιμές, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για την κατάσταση των οδηγών και των οχημάτων τους.

Οι κατατακτήριες είναι πολύ σημαντικές για τους οδηγούς, καθώς αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο, θα ξεκινήσει από την pole position. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει το πλεονέκτημα να ξεκινήσει από την πρώτη θέση. Δηλαδή αυτόματα θα θεωρηθεί ένα από τα φαβορί, αν όχι το απόλυτο φαβορί, για την νίκη του αγώνα.

Να τονίσουμε, ότι εφόσον κερδίσεις το στοίχημα, δεν κινδυνεύεις να χάσεις μετέπειτα το στοίχημα από τυχόν ποινές στους οδηγούς. Κάποιες φορές η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) επιβάλλει ποινές μετά τις κατατακτήριες σε οδηγούς, το οποίο τους στοιχίζει κάποια θέση. Εσύ δεν θα πρέπει να ανησυχείς, καθώς το στοίχημα σου θα διευθετηθεί αμέσως μετά την λήξη των κατατακτήριων, χωρίς να επηρεαστεί από μετέπειτα ποινές.

formula 1 stoixima foto
© Morio / CC-BY-SA-4.0

Μακροχρόνια και λοιπές αγορές στοίχημα Formula 1

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το στοίχημα Φόρμουλα 1 σου προσφέρει πλέον πραγματικά αμέτρητες αγορές. Σε πολλές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε όλα τα γεγονότα που μπορείς να φανταστείς. Παρακάτω μπορείς να δεις κάποια ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορείς να ποντάρεις σε έναν αγώνα Grand Prix στην Stoiximan.gr:

Ειδικά στοιχήματα αγώνα Grand Prix στην Stoiximan

  • Να ανέβει στο βάθρο
  • Νικητήριο μονοθέσιο
  • Να τερματίσει στους βαθμούς
  • Πρώτος οδηγός που θα κάνει pitstop
  • Πρώτη εγκατάλειψη οδηγού στον αγώνα
  • Πρώτη εγκατάλειψη κατασκευαστή στον αγώνα
  • Αυτοκίνητο ασφαλείας στον αγώνα – Δεν προσμετράται το Virtual Safety Car
  • Περιθώριο νίκης (δευτερόλεπτα)

Φυσικά, έχεις την δυνατότητα να βρεις πολλά παραπάνω ειδικά στοιχήματα. Εμείς σου αναφέραμε μόνο κάποια από τα ειδικά στοιχήματα, τα οποία τα προσφέρει η Στοιχιμαν. Επίσης, στο στοίχημα γύρω από τη Φόρμουλα 1 θα δεις πολλά ειδικά στοιχήματα και μακροχρόνια στοιχήματα και σε περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Κατά την άποψη μας, πολύ ελκυστικές αποδόσεις σε αρκετές αγορές προσφέρει και η Bet365.gr.

Εκτός από τα ειδικά στοιχήματα, πολλοί λάτρεις της Formula 1 ποντάρουν σε μακροχρόνια στοιχήματα. Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα κύρια μακροχρόνια στοιχήματα αφορούν στον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 στο τέλος της σεζόν, αλλά και στον νικητή ανάμεσα στους κατασκευαστές. Τις περισσότερες φορές ο κατασκευαστής που κερδίζει στο τέλος της σεζόν, έχει και τον πρωταθλητή της σεζόν.

Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πάντα, με πρόσφατο παράδειγμα την σεζόν 2021, όπου ο Φερστάπεν αναδείχθηκε πρωταθλητής, ενώ ο κατασκευαστής που κέρδισε ήταν η Μερσεντές. Φυσικά σε πολλές στοιχηματικές μπορείς να ποντάρεις σε ειδικό μακροχρόνιο, όπου σε ένα στοίχημα συνδυάζεις Πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. Και ο νικητής του εκάστοτε Grand Prix θεωρείται μακροχρόνιο, εφόσον ποντάρεις πολλές μέρες πριν τον αγώνα.

Formula 1 Live Betting*

Τέλος, να πούμε ότι στις περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχεις την δυνατότητα Φόρμουλα 1 Live Betting*, δηλαδή να παίξεις στοίχημα, ενώ ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη. Εδώ καλό θα είναι να παρακολουθείς ζωντανά τον αγώνα, ώστε να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Πολλές φορές παίκτες ποντάρουν κατά την διάρκεια ενός Grand Prix, χωρίς να παρακολουθούν τον αγώνα. Το λάθος αυτό θα πρέπει να το αποφύγεις, καθώς χωρίς να βλέπεις τον αγώνα, ίσως δεν λάβεις υπόψη κάποιες λεπτομέρειες και έτσι να χαθεί το στοίχημα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση