PameStoixima

PameStoixima

Payout Rate
94-95%
Αγορές
13/14
Mobile
Συναλλαγές
7/10
Εταιρεία χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας στην περιοχή σας!
Αξιολόγηση
9.3
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

PameStoixima Review: Με την μεγάλη αξιοπιστία του ΟΠΑΠ

Το Pamestoixima.gr είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρείας ΟΠΑΠ για το αθλητικό στοίχημα. Φυσικά και αποτελεί πρώτη επιλογή πολλών Ελλήνων, καθώς πρόκειται για μια τεράστια εταιρεία, με μεγάλη αξιοπιστία και ο παίκτης αισθάνεται σιγουριά όταν παίζει τα στοιχήματα του. Η Pamestoixima.gr online είναι μια ιστοσελίδα, η οποία έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορεί πλέον να συναγωνιστεί εύκολα τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες από το εξωτερικό.

Φυσικά και έχει να καλύψει έδαφος ακόμα σε σχέση με διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίου εμβέλειας, όμως το νέο “πρόσωπο” της εταιρείας με το ανανεωμένο design σε πλατφόρμα και εφαρμογή είναι ένα τεράστιο βήμα προς το μέλλον. Μαζί με την νέα ιστοσελίδα, η PameStoixima έχει πλέον στην γκάμα της περισσότερες επιλογές πονταρίσματος, αλλά και πολύ ελκυστικές προσφορές.

Επίσης στο Pamestoixima Review πρέπει να γίνει αναφορά σε μια επιλογή, η οποία προσφέρεται μόνο στην PameStoixima. Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν σε Πρακτορείο του ΟΠΑΠ, όπου μπορούν να κάνουν εύκολα και γρήγορα κατάθεση.

Πλεονεκτήματα- Μειονεκτήματα

 • Μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια.
 • Επιλογή κατάθεσης και σε Πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
 • Ανανεωμένη εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ.
 • Δεν προσφέρει πολλές αγορές για live στοίχημα.
 • Δεν προσφέρει συναλλαγές με Neteller και Viva Wallet.

Payout Rate

 • Super League 1: 94%
 • Premier League: 95%
 • La Liga: 95%

Στη PameStoixima αξιολόγηση ελέγξαμε το λεγόμενο Payout Rate, το οποίο δείχνει το ποσοστό των αναλήψεων των κερδών. Ο ΟΠΑΠ φυσικά είναι μια τεράστια εταιρεία που μετράει δεκαετίες στην Ελλάδα και έχει την ανάλογη οικονομική δύναμη και αξιοπιστία. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι είναι από ις εταιρείες που έχουν ένα αρκετά ικανοποιητικό Payout Rate.

Αγορές στοιχήματος

13 / 14
 • Αποτέλεσμα 1x2
 • Over/Under
 • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
 • Διπλή ευκαιρία
 • Ακριβές σκορ
 • Ημίχρονο / Τελικό
 • Χάντικαπ
 • Ασιατικό Χάντικαπ
 • Draw No Bet
 • 1x2 1ο Ημίχρονο
 • 1x2 2ο Ημίχρονο
 • Να σκοράρει πρώτος
 • Να σκοράρει τελευταίος
 • Να σκοράρει

Η pamestoixima.gr τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου και συνεχώς εξελίσσεται και ανανεώνει τις αγορές και τις προσφορές της στο διαδικτυακό στοίχημα. Δεν αναπαύεται στην σιγουριά που προσφέρουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και ότι πολλοί παίκτες προτιμούν ακόμα και σήμερα να παίζουν το στοίχημα τους απο τα πρακτορεία.

Στις ήδη πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει και στα πακέτα που ανταποκρίνονται στα “θέλω” του Έλληνα παίκτη, παρατηρούμε συνεχής βελτίωση και σε άλλους τομείς, όπως η προσφορά περισσότερων επιλογών αγώνων, συστημάτων, αλλά και προσφορών.

Δεν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό στις αγορές στην συγκεκριμένη εταιρεία σε αυτόν τον τομέα. Εάν επιλέγαμε όμως κάποια βελτίωση, αυτό θα ήταν οι περισσότερες επιλογές στο ζωντανό στοίχημα.

Pamestoixima Αξιολόγηση: Live Betting

Το Pamestoixima.gr Live είναι πραγματικά για κάθε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας μια απίστευτη εμπειρία. Το live betting είναι υψηλού επιπέδου, όμως μας λείπουν οι πλούσιες ειδικές επιλογές.

Πέρα από αυτό, βλέπουμε τις αποδόσεις να αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτό χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, τα οποία να καθυστερούν τους παίκτες.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί και το PameStoixima Live Streaming, όπου προσφέρονται πολλά αθλητικά γεγονότα σε πολλά αθλήματα, μεταξύ των οποίων και κορυφαία πρωταθλήματα. Οι ζωντανές μεταδόσεις έχουν πολύ καλή ποιότητα, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα αθλητικά γεγονότα και πρωταθλήματα.

Πληρωμές

7 / 10
PayPal
paysafecard
Visa
Mastercard
Apple Pay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Vivawallet
Iris

Η PameStoixima.gr προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλές επιλογές συναλλαγών, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Όλες οι επιλογές είναι δωρεάν και χωρίς προμήθεια. Λείπουν όμως, σε σύγκριση με άλλες στοιχηματικές εταιρείες, οι δημοφιλής επιλογές Viva Wallet και Neteller.

Επιλογές κατάθεσης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 15.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Τραπεζική πληρωμή (άμεση πίστωση): Ελάχιστο ποσό 1,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 15.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 15.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 1.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Επίσης: Κατάθεση σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Επιλογές ανάληψης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 30,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
 • Τραπεζικό έμβασμα: Ελάχιστο ποσό 30,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

Εφαρμογές

Ο ΟΠΑΠ και η pamestoixima.gr μπορεί να άργησαν να βρούνε τα πατήματα τους στο διαδικτυακό στοίχημα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και συνεχίζει μέχρι σήμερα να εξελίσσεται και να προσπαθεί να προσφέρει στους παίκτες από την Ελλάδα την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η συγκεκριμένη στοιχηματική προσφέρει αρκετά καλές εφαρμογές της αγοράς και είναι διαθέσιμη σε συσκευές με λειτουργικό Android, αλλά και iOS. Οι παίκτες που παίζουν περισσότερο από το κινητό τους ή το tablet τους θα μείνουν σίγουρα απολύτως ευχαριστημένοι.

Οι επιλογές στην εφαρμογή είναι ακριβώς οι ίδιες όπως και στην πλατφόρμα της εταιρείας για τους υπολογιστές και το live betting και live streaming έχουν τρομερή ταχύτητα και ποιότητα στην εικόνα. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι εκτός από τις εφαρμογές, η PameStoixima προσφέρει και μια άριστη mobile έκδοση της ιστοσελίδας της, για όποιον παίκτη δεν θέλει να κατεβάσει οπωσδήποτε εφαρμογή στο κινητό του.

Γενικά το PameStoixima Review που κάναμε στον τομέα του στοιχήματος μέσω κινητού ή tablet, μας άφησε απολύτως ικανοποιημένους και σίγουρα η εταιρεία είναι μια από τους πρωτοπόρους στον τομέα αυτό.

Εξυπηρέτηση πελατών

4 / 5
 • Live Chat
 • E-Mail
 • Τηλέφωνο
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Συχνές ερωτήσεις

Ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρείας, τα οποία συμπεριλάβαμε και στην Stoiximan αξιολόγηση, είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Η PameStoixima όμως δεν προσφέρει επικοινωνία 24 ώρες το 24ωρο, το οποίο και θα ήταν πολύ σημαντικό για τους παίκτες που ποντάρουν στην πλατφόρμα της εταιρείας. Είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.

Το προσωπικό στην τεχνική υποστήριξη είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο και λύνει τυχόν προβλήματα πολύ γρήγορα. Η PameStoixima Review θα ήθελε όμως να υπάρχει οπωσδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο με όλους τους τρόπους επικοινωνίας.

Καλό είναι επίσης το κομμάτι των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), όπου έχουν απαντηθεί ήδη πολλές από τις ερωτήσεις των παικτών. Φυσικά οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να στείλουν τυχόν έγγραφα και με Mail, αλλά και με το ταχυδρομείο, για αυτούς που προτιμούν τον κλασικό τρόπο.

Παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας:

 • Live Chat
 • E-Mail: support@opap.gr
 • Tηλέφωνο: 210 579 8280

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Λεωφόρος Αθηνών 112, 104 42 Αθήνα

PameStoixima πληροφορίες- Ταυτοποίηση στοιχείων

Ταυτότητα / Διαβατήριο / Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Για να μπορέσει κανείς να έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του και να κάνει και αναλήψεις, θα πρέπει να κάνει ταυτοποίηση του λογαριασμού του το πολύ μέσα σε 30 ημέρες. Η ταυτοποίηση επιβεβαιώνει ότι τα στοιχεία που έδωσες είναι σωστά. Αυτή η διαδικασία γίνεται σε όλες τις στοιχηματικές, για να αποκτήσεις την πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σου.

Η PameStoixima αξιολόγηση που κάναμε επιβεβαίωσε την απλότητα στην ταυτοποίηση στην εταιρεία του ΟΠΑΠ. Στέλνοντας φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και έναν επίσημο πρόσφατο λογαριασμό, όπως λογαριασμό κινητού, όπου αναγράφεται ή διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο σου, γίνεται η ταυτοποίηση του λογαριασμού σου.

Από τη στιγμή που γίνει αυτή η διαδικασία και επιβεβαιωθεί και από την στοιχηματική εταιρεία, το εγγεγραμμένο μέλος θα έχει πλήρη πρόσβαση του λογαριασμού του. Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να κάνουν ταυτοποίηση λογαριασμού και σε ένα από τα επίσημα καταστήματα του ΟΠΑΠ, όντας η μοναδική στοιχηματική, που προσφέρει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

pamestoixima app image 21

News 🚨

Στη νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr παίζεις τη δική σου μπάλα!
Super League: Ενισχυμένες αποδόσεις και σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παίξω Στοίχημα στην πλατφόρμα της PameStoixima;

Το να ξεκινήσεις να παίζεις στοίχημα στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι κάτι πολύ εύκολο. Κάνεις εγγραφή στην σελίδα, έπειτα κατάθεση και τέλος μπορείς να αρχίσεις τα πονταρίσματα σου. Μοιάζει εύκολο όταν το διαβάζεις και είναι ακόμα ευκολότερο στην πράξη. Θα πρέπει βέβαια εντός τριάντα ημερών να κάνεις ταυτοποίηση λογαριασμού, το οποίο είναι επίσης εύκολο, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείς το κοντινότερο πρακτορείο ΟΠΑΠ για αυτή τη διαδικασία.

Υπάρχει η επιλογή ζωντανής μετάδοσης αγώνων στην PameStoixima;

H εταιρεία του ΟΠΑΠ συνεχώς εμπλουτίζει το πρόγραμμα ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων. Ήδη όμως μπορούμε να πούμε ότι προσφέρει ένα ικανοποιητικό Live Streaming, το οποίο και δεν θα απογοητεύσει τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Θέλω να κάνω Cash Out*. Έχω αυτή την δυνατότητα;

Φυσικά και έχεις την δυνατότητα και την επιλογή του Cash Out. Εάν αποφασίσεις ότι το ποσό που σου προσφέρεται κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι αρκετό, τότε μπορείς να “κασάρεις” τα χρήματα σου. Η εταιρεία μετά την ανανέωση της πλατφόρμας της προσφέρει και την επιλογή μερικού και αυτόματου Cash Out*.

Τι άλλο προσφέρει η εταιρεία εκτός από αθλητικά στοιχήματα;

Εάν πριν μερικά χρόνια το Pamestoixima.gr υστερούσε σε αυτόν τον τομέα, τώρα μπορεί να συναγωνιστεί εύκολα τις μεγάλες εταιρείες στοιχήματος παγκοσμίου εμβέλειας. Ένα από τα πολλά που προσφέρει η εταιρεία εκτός από τα κλασικά αθλητικά, είναι ένα πλούσιο κουπόνι σε Virtual παιχνίδια.

Τελικό PameStoixima Review

Η PameStoixima αξιολόγηση μας έχει δείξει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί πλέον να συναγωνιστεί τις μεγάλες αθλητικές διαδικτυακές εταιρείες του κόσμου. Η εταιρεία ΟΠΑΠ έχει αναπτύξει την σελίδα pamestoixima.gr με βάση τα “θέλω” του Έλληνα παίκτη και αυτό φαίνεται. Οι Έλληνες θα βρούνε στην πλατφόρμα παιχνίδια από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και γενικά ένα γνώριμο κουπόνι, που όλοι έστω και μια φορά έχουν δει.

Προσφέρει ως μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα την επιλογή να πας σε επίγειο κατάστημα, με τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ να είναι κυριολεκτικά σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Εκεί μπορείς εκτός του να παίξεις στοίχημα, να κάνεις και κατάθεση και ταυτοποίηση του λογαριασμού σου στην Pamestoixima.gr.

Η ιστοσελίδα και οι εφαρμογές της εταιρείας έχουν ανανεωθεί πρόσφατα και είναι πλέον στο ίδιο, αν όχι σε καλύτερο, επίπεδο από τις υπόλοιπες στοιχηματικές. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει γίνει μοντέρνος και εκτός από αυτό, ο παίκτης μπορεί να παίξει πολύ πιο εύκολα στοίχημα με το μενού να είναι εύχρηστο.

Στα θετικά του PameStoixima Review που κάναμε είναι και οι πάμπολλες προσφορές που υπάρχουν, όπως αγώνες με 0% γκανιότα ή το Money Back. Βέβαια από την άλλη μας λείπουν οι επιλογές Neteller και Viva ως μέθοδοι πληρωμής και ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο.

Κάνοντας όμως την περίληψη της PameStoixima αξιολόγησης μπορούμε να πούμε ότι η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και πλέον μπορούμε να την προτείνουμε ανεπιφύλακτα, όχι μόνο ως μια εταιρεία για να παίζεις κάποια στοιχήματα, αλλά και ως βασική εταιρεία στην οποία θα ποντάρεις τα στοιχήματα σου.