Η Ελλάδα είναι μια χώρα, η οποία έχει παράδοση στον αθλητισμό. Κάθε χρόνο νέα ταλέντα σε όλα τα αθλήματα προσπαθούν να διακριθούν στο αγαπημένο τους άθλημα. Πολλοί έχουν στόχο μια μεγάλη διοργάνωση, άλλοι πάλι απλά θέλουν να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με αυτό που τους γεμίζει με χαρά στην καθημερινότητα τους. Πολλές φορές δυστυχώς το οικονομικό κομμάτι στέκεται εμπόδιο σε αυτές τις προσπάθειες, όπως είδαμε και πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η σελίδα μας kalyteri-stoiximatiki.gr έχει βάλει στόχο να στηρίξει κάποιους από αυτούς τους αθλητές, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στο αγαπημένο τους άθλημα.

Η ιστοσελίδα μας θέλει να είναι σπόνσορας νέων αθλητών και αθλητριών σε όλα τα αθλήματα και να τους βοηθήσει να φτάσουν στον στόχο τους. Εννοείται πως θα θέλαμε να γίνουμε και χορηγοί ομάδων ή και γενικότερα αθλητικών σωματείων. Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί Έλληνες νέοι έχουν στραφεί και στο κομμάτι των E-Sports. Και εκεί είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για συνεργασία. Εάν ενδιαφέρεσαι για έναν χορηγό, ο οποίος θα είναι συνέχεια στο πλευρό σου και θα στηρίζει κάθε σου προσπάθεια, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Πώς μπορούμε να σε στηρίξουμε;

Εμείς ως χορηγοί σου μπορούμε να σε στηρίξουμε με πολλούς τρόπους. Συνήθως η βοήθεια που δίνουμε είναι οικονομικής φύσεως, αλλά υπάρχουν φορές που μπορούμε να σου προσφέρουμε και υλικό που θα χρειαστείς ή και άλλης φύσεως βοηθήματα. Το πως ακριβώς θα συνεισφέρουμε στην προσπάθεια σου θα το αποφασίσουμε από κοινού, ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση και για τις δυο πλευρές. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να στηρίξουμε προσπάθειες αθλητών και ομάδων στην Ελλάδα. Πολλές φορές ακόμα και μια μικρή χορηγία, μπορεί να φέρει τεράστια αποτελέσματα για τους αθλητές.

Πως μπορείς να βοηθήσεις την ιστοσελίδα μας;

Ως σπόνσορας αθλητών και ομάδων, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην σχέση μεταξύ των αθλητών και της ιστοσελίδας μας. Προσπαθούμε να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών και αυτό που περιμένουμε από τους αθλητές είναι να μας εκπροσωπούν προς τα έξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορούνε να αναφέρουν για παράδειγμα την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και να τοποθετήσουν τα διαφημιστικά μας μπάνερ στην ιστοσελίδα τους ή και στις ιστοσελίδες των ομάδων τους.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας με σκοπό την συνεργασία μαζί μας ή και την επιθυμία σας να γίνουμε χορηγός σας, να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας, αλλά και σχετικά Link που οδηγούν στις ιστοσελίδες σας ή και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σας. Εάν ανήκετε και σε κάποιο αθλητικό σωματείο παρακαλώ να μας στείλετε και ένα Link που θα οδηγεί στην ιστοσελίδα του αθλητικού σωματείου, στο οποίο ανήκετε.

Ως ιστοσελίδα που ασχολείται με το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα νιώθουμε την ευθύνη, αλλά και την υποχρέωση να μην συνδέσουμε την ιστοσελίδα μας με χορηγίες παιδικών ή εφηβικών ομάδων. Το Στοίχημα είναι κάτι το οποίο είναι για ενήλικες και δεν θα θέλαμε έφηβοι και παιδιά να έρθουν σε επαφή με το αθλητικό στοίχημα.

    * Αυτά τα πεδία είναι υποχρεωτικά