Σου αρέσει να παίζεις στοίχημα και να ποντάρεις στις αγαπημένες σου ομάδες; Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παίκτες παίζουν στοίχημα διαδικτυακά, είτε από το κινητό ή το tablet τους. Φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθούν οι στοιχηματικές εταιρείες και οι ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες τους. Στην Ελλάδα υπάρχουν πλέον νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, στις οποίες μπορείς να ποντάρεις άφοβα, καθώς το νομικό πλαίσιο έχει πλέον καθιερωθεί.

Εμείς στην kalyteri-stoiximatiki.gr είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε όλες τις συχνές ερωτήσεις και να σου λύσουμε τις απορίες σε θέματα που αφορούν το διαδικτυακό Στοίχημα στις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Κάτω από κάθε ερώτηση θα βρεις μια σύντομη απάντηση, ενώ κάνοντας ένα απλό κλικ πάνω στην ερώτηση ή την συνέχεια της απάντησης θα δεις την αναλυτική απάντηση.

Φυσικά εάν έχεις ερωτήσεις, τις οποίες δεν βρήκες σε αυτή την σελίδα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Θα χαρούμε πολύ να σου απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σου. Έπειτα μπορούμε να δημοσιεύσουμε και την ερώτηση σου μαζί με την απάντηση, ώστε να βοηθήσουμε και άλλους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Παρακάτω κάποιες συχνές ερωτήσεις γύρω από το στοίχημα:

Πως μπορώ παίξω στοίχημα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες;
Για να παίξεις στοίχημα σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, θα πρέπει πρώτα να βρεις την για σένα κατάλληλη στοιχηματική εταιρεία. Δηλαδή, το πιο σημαντικό είναι αρχικά να ανακαλύψεις ποια στοιχηματική εταιρεία σου ταιριάζει και πληροί τα περισσότερα “θέλω” σου. Πολλοί παίκτες δίνουν βάση η στοιχηματική να έχουν πολλούς αγώνες με Live Streaming* ή να έχουν πολύ καλές αποδόσεις. Εμείς σε βοηθάμε να βρεις την καλύτερη στοιχηματική για σένα […] Περισσότερες πληροφορίες.

Υπάρχουν προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα;
Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες διαθέτουν αρκετές προσφορές* στην σελίδα τους ή την εφαρμογή τους. Πρόκειται για ελκυστικά Ανταγωνιστικά Προγράμματα Επιβράβευσης* και Ανταγωνιστικά Προγράμματα Προσφορών*. Τα ξέρουμε όλοι ως τα γνωστά Bonus*, όπως τα Βonus εγγραφής*. Ο κανονισμός της ΕΕΕΠ όμως απαγορεύει την χρήση λέξεων όπως Βonus* ή Μπόνους Εγγραφής* και αναφορές σε χρηματικά ποσά. […] Περισσότερες πληροφορίες.

Τι να προσέξεις στις προωθητικές ενέργειες των στοιχηματικών εταιριών;
Φυσικά και είναι πολύ θετικό για τους λάτρεις του στοιχήματος ότι υπάρχουν πλέον αρκετές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές έχουν στην σελίδα τους πολλές προσφορές* και λόγω του ανταγωνισμού θα βρεις αρκετά και διαφορετικά προγράμματα ανταμοιβής*. Όμως και στις προσφορές* θα πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τους όρους και τις προϋποθέσεις, ώστε να μην βρεθείς αργότερα προ εκπλήξεων. […] Διάβασε τι να προσέξεις στις προωθητικές ενέργειες.

Ποια είναι τα πιο γνωστά Προγράμματα Προσφορών* στις στοιχηματικές;
Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν πλέον πάρα πολλά Προγράμματα Προσφορών* και Ανταμοιβής*. Το καλό είναι ότι σε κάθε στοιχηματική εταιρεία ίσως βρεις ίδιες προσφορές*, αλλά και αρκετά διαφορετικές*. Μπορείς δηλαδή να διαλέξεις και την στοιχηματική εταιρεία, την οποία πιστεύεις ότι θα έχει τις για σένα καλύτερες προσφορές*. Βέβαια να πούμε ότι πολλές προσφορές* μπορείς να τις δεις μόνο εφόσον έχεις κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα και είσαι πλέον εγγεγραμμένος χρήστης. […] Περισσότερες πληροφορίες.

Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων που προήλθαν από προσφορές;
Αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα απλό ναι ή όχι. Ανάληψη των κερδών σου μπορείς φυσικά να κάνεις, όμως εάν τα κέρδη συνδέονται με Προγράμματα προσφορών* ενδέχεται να υπόκεινται σε κάποιους όρους και προϋποθέσεις. Σε συμβουλεύουμε να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς*, την οποία και θα επιλέξεις. Πάντως εάν πληροίς όλες τις προϋποθέσεις, τότε φυσικά και μπορείς να κάνεις ανάληψη των χρημάτων σου. […] Περισσότερες πληροφορίες.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν. 

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα