Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο έχουν ξεκινήσει και ένα από τα αθλήματα με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το μπάσκετ. Εδώ φυσικά όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην σπουδαία ομάδα των ΗΠΑ, που για ακόμα μια φορά θα εκπροσωπηθεί από κορυφαία αστέρια του ΝΒΑ. Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ είναι το ακλόνητο φαβορί και μένει να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να τις βάλουν δύσκολα στο δρόμο προς το χρυσό μετάλλιο. Ένας ακόμα λόγος που κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα δίνουν τις ΗΠΑ ως φαβορί, είναι ότι κατέκτησαν 15 φορές το χρυσό μετάλλιο σε 18 προσπάθειες. Πραγματικά εντυπωσιακό.

Olympiakoi Agones Basket
© fiba.basketball

Ποιες είναι όμως οι αποδόσεις για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο μπάσκετ ανδρών; Εννοείται πως μεγάλο φαβορί είναι ο Κέβιν Ντουράντ και η παρέα του, όμως οι Ολυμπιακοί Αγώνες πάντα είναι ικανοί να μας προσφέρουν εκπλήξεις. Πολύ καλές αποδόσεις για νικητή μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο συναντάμε στην εταιρεία PameStoixima, όπου μπορείτε να δείτε παρακάτω τις αποδόσεις. Οι αποδόσεις φυσικά ενδέχεται να αλλάξουν με την εξέλιξη του τουρνουά.

Apodoseis Basket Olympiakoi Agones
© PameStoixima

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 Μπάσκετ- Ποιος θα είναι ο νικητής στις γυναίκες;

Όσο φαβορί είναι η Εθνική ανδρών των ΗΠΑ, άλλο τόσο είναι και η γυναικεία Εθνική ομάδα. Σε συνολικά δέκα συμμετοχές οι γυναίκες από τις ΗΠΑ κατάφεραν να γυρίσουν σπίτι οκτώ φορές με το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό. Όπως και οι άνδρες η τελευταία τους κατάκτηση ήταν μόλις στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα που θέλει να της σταθεί εμπόδιο είναι η Αυστραλία, η οποία λογίζεται ως δεύτερο φαβορί και θέλει επιτέλους να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο, μετά από τα τρία αργυρά και τα δυο χάλκινα σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Olympiakoi Agones Basket Gynaikes
© fiba.basketball

Σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, η ομάδα γυναικών των ΗΠΑ δίνεται ως φαβορί για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο μπάσκετ. Εμείς ξεχωρίσαμε τις αποδόσεις της Sportingbet, όπου οι αποδόσεις σε κατάκτηση χρυσού από οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός των ΗΠΑ, είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικές. Παρακάτω οι αποδόσεις που θα βρείτε για κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην ιστοσελίδα ή στις εφαρμογές Sportingbet:

Apodoseis Gynaikes Basket Tokio
© Sportingbet

Για να παίξει κανείς στην Σπορτινγκμπετ ή σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος της στοιχηματικής. Επίσης ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παραπάνω αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν με την εξέλιξη της διοργάνωσης.