Η Άννα Κορακάκη έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μετά τις απίστευτες επιδόσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι από απόσταση 25 μέτρα και το χάλκινο μετάλλιο σε αεροβόλο πιστόλι από απόσταση 10 μέτρα. Αποτελεί για την Ελλάδα μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες για κατάκτηση χρυσού μεταλλίου. Σίγουρα η Άννα Κορακάκη είναι ανάμεσα στα φαβορί στα 25 μέτρα και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις που δίνουν κάποιες από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Korakaki Olympiakoi Agones
© athina984.gr

Η Άννα Κορακάκη αποτελεί ήδη ένα κομμάτι ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς το 2016 είχε γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που καταντάει δυο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό μπορεί να μην είναι δυνατόν να επαναληφθεί, καθώς η αθλήτρια της σκοποβολής δεν κατάφερε να πάρει κάποιο μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Μπορεί να μην είναι το πρώτο φαβορί στα 25 μέτρα, αλλά η Κορακάκη θέλει οπωσδήποτε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Stoiximan δίνει την Ελληνίδα τρίτο φαβορί και με πολύ καλή απόδοση μάλιστα. Παρακάτω αναλυτικά οι αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα στην σκοποβολή γυναικών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Korakaki Apodoseis Olympiakoi Agones
@ Stoiximan

Οι παραπάνω αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν κατά την εξέλιξη του τουρνουά. Για να ποντάρεις σε νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για τους τολμηρούς παίκτες η απόδοση της Στοιχιμαν για να σπάσει η Άννα Κορακάκη Ολυμπιακό Ρεκόρ είναι 15.00. Αυτή η απόδοση φαντάζει πολύ ελκυστική, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια θεωρείται από τις κορυφαίες του κόσμου στην σκοποβολή.