Η Ελλάδα μπορεί να μην κατέκτησε κανένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012, όμως στο Ρίο Ντε Τζανέιρο κατάφερε να πάρει τρία χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και δυο χάλκινα. Φυσικά στόχος της ελληνικής αποστολής είναι να ξεπεράσει αυτή την επίδοση και οι πιθανότητες δείχνουν αρκετά καλές, με δεδομένο ότι έχουμε κάποιους αθλητές που ξεκινάνε ως φαβορί στη διοργάνωση.

Metallic Olympiakoi Agones Tokio
© rowit.gr

Οι αποδόσεις στη εταιρεία της Stoiximan μοιάζουν αρκετά ελκυστικές όσων αφορά την κατάκτηση μεταλλίων ή και χρυσών μεταλλίων. Οι λάτρεις του στοιχήματος μπορούν να ποντάρουν σε μετάλλια ανά χώρα, δηλαδή πόσα μετάλλια πιστεύουν ότι θα κατακτήσει η κάθε χώρα ή και σε ποια χώρα πιστεύουν συνολικά ότι θα κατακτήσουν τα περισσότερα μετάλλια στην διοργάνωση στο Τόκιο.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η Ελλάδα στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε να κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια και η απόδοση για κατάκτηση τουλάχιστον τριών χρυσών μεταλλίων στην Στοιχιμαν είναι στο 1.95. Φυσικά όλες οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν με την εξέλιξη του τουρνουά. Με δεδομένο πάντως ότι Πετρούνιας, Κορακάκη λογίζονται ως φαβορί και με την Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, αλλά και τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη να έχουν πιθανότητες μεταλλίων, η απόδοση είναι πάρα πολύ ελκυστική για τους λάτρεις του στοιχήματος στην Ελλάδα.

Φαβορί για τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στην διοργάνωση είναι για άλλη μια φορά οι ΗΠΑ, με την απόδοση στο 1.10 να μην θεωρείται η καλύτερη. Στην προηγούμενη διοργάνωση οι ΗΠΑ κατάφεραν να πάρουν 46 χρυσά μετάλλια και προσφέρονται στο 1.75 απόδοση, για να κατακτήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από 45 χρυσά μετάλλια και πάνω. Πολύ καλή απόδοση πιστεύουμε ότι είναι και το 6.20, εάν ποντάρει κάποιος να πάρει οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ τα περισσότερα χρυσά μετάλλια.

Για την Ελλάδα μπορεί κανείς να ποντάρει αρκετά ευέλικτα στην Stoiximan, ανάλογα με τα πόσα μετάλλια θεωρεί ο παίκτης του στοιχήματος ότι θα κατακτήσει συνολικά η Ελλάδα. Για όσους πιστεύουν ότι μετράει η ιστορία και για να διευκολύνουμε την απόφαση θα βρείτε παρακάτω έναν πίνακα με τα μετάλλια της Ελλάδας στους προηγούμενους έξι Ολυμπιακούς Αγώνες:

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΧρυσάΑσημένιαΧάλκινα
Ατλάντα 199644
Σίδνεϊ 2000463
Αθήνα 2004664
Πεκίνο 200821
Λονδίνο 20122
Ρίο Ντε Τζανέιρο 2016312

Για να μπορέσει κανείς να ποντάρει σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.