kalyteri-stoiximatiki.gr
news kalyteri stoiximatiki

Σίξερς εναντίον Μπακς για το ΝΒΑ με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

Έχουν περάσει οι δέκα πρώτες αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια της σεζόν στο ΝΒΑ και ήδη βλέπουμε κάποιες ομάδες να ξεχωρίζουν, αλλά και κάποιες ομάδες να ψάχνουν ακόμα την καλή τους φόρμα. Απόψε στην Φιλαδέλφεια έχουμε μια αναμέτρηση δυο τέτοιων ομάδων. Οι Σίξερς υποδέχονται τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς με τον περσινό Finals MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ενώ οι Σίξερς έχουν ξεκινήσει απρόσμενα καλά στην νέα σεζόν, οι πρωταθλητές δείχνουν ακόμα να ψάχνουν τον καλό τους εαυτό. Η Stoiximan προσφέρει την δυνατότητα μηδενικής γκανιότας στο συγκεκριμένο ματς.

© Stoiximan

Η Stoiximan Greece είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και οι Έλληνες παίκτες δείχνουν να την προτιμούν, καθώς έχει φτιαχτεί αποκλειστικά στα μέτρα και τις ανάγκες του Έλληνα παίκτη. Οι αποδόσεις στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία είναι από τις καλύτερες, ενώ δεν λείπουν και οι προσφορές, αλλά και πλήθος ειδικών αγορών. Στο κουπόνι της Stoiximan.gr θα βρεις πέρα από ποδοσφαιρικούς αγώνες και πολλά άλλα αθλήματα. Η συγκεκριμένη εταιρεία ξεχωρίζει και για το πλούσιο κουπόνι της με ειδικές αγορές σε αγώνες του ΝΒΑ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ψάχνουν την μεγάλη αντεπίθεση οι πρωταθλητές

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενε την νέα σεζόν. Από τα πρώτα δέκα παιχνίδια κέρδισε μόλις τα τέσσερα, ενώ στα προηγούμενα έξι παιχνίδια είχε μόλις μία νίκη. Σε ένα από αυτά τα ματς ήρθε και η μεγάλη συντριβή από τους Μαϊάμι Χιτ, όπου έχασε με 42 πόντους διαφορά. Μια εξήγηση θα μπορούσε να ήταν ότι λείπουν αρκετοί παίκτες “βαρόμετρα” λόγω τραυματισμών, όπως ο Κρις Μίντλετον ή ο Μπρουκ Λόπεζ. Οι Μπακς ταξιδεύουν ως φαβορί στην έδρα των Σίξερς, αλλά το παιχνίδι δεν προβλέπεται καθόλου εύκολο.

Οι Σίξερς από την άλλη έχουν ξεκινήσει σαν “σίφουνας” στην νέα σεζόν και έχουν μόλις δυο ήττες στους πρώτους δέκα αγώνες. Δείχνουν να είναι σε τρομερή κατάσταση και στα προηγούμενα έξι ματς μετράνε μόνο νίκες. Βρίσκονατι στην πρώτη θέση της Eastern Conference. Η αλήθεια είναι όμως ότι στα πρώτα δέκα παιχνίδια δεν αντιμετώπισε κάποιο από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και είχε βατό πρόγραμμα. Αντιμετώπισαν μόνο τους Μπρούκλιν Νετς από τα φαβορί και σε αυτό το ματς δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Σε αυτόν τον αγώνα έρχονται αντιμέτωπες οι ίσως δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου της Ανατολής. Οι Μπακς έρχονται ως πρωταθλητές και φαβορί σε μια έδρα όμως που δύσκολα μπορεί να κερδίσει η οποιαδήποτε ομάδα. Οι αποδόσεις στην Stoiximan.gr, ειδικά αν προτιμήσει κάποιος να ποντάρει με 0% γκανιότα είναι πολύ ελκυστικές. Ειδικά εάν ποντάρει κανείς στους Σίξερς, οι οποίοι ναι μεν είναι αουτσάιντερ, όμως έχουν ξεκινήσει πολύ καλύτερα στην νέα σεζόν από τον αντίπαλο τους.

ΝΒΑ στην Stoiximan

Στο κουπόνι της Stoiximan θα βρεις όλους τους αγώνες του ΝΒΑ, αλλά και των κορυφαίων αγώνων Μπάσκετ στην Ευρώπη. Όλοι οι αγώνες διαθέσιμοι φυσικά τόσο στην πλατφόρμα της από Desktop, όσο και στο κινητό σου από App ή Mobile έκδοση. Η πλατφόρμα της Stoiximan.gr φημίζεται για τις πολύ ανεβασμένες της αποδόσεις τόσο στην έναρξη όσο και κατά την διάρκεια των αγώνων. Εννοείται ότι προσφέρεται και ταχύτατο Cash Out. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

O Νικόλαος Κοραβάκης έχει εμπειρία πολλών ετών στον αθλητισμό. Από μικρός έπαιζε σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Βέβαια περισσότερη εμπειρία έχει ως αθλητικογράφος, όπου εδώ και χρόνια γράφει άρθρα αθλητικού περιεχομένου στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επίσης, θεωρείται γνώστης σε θέματα στοιχήματος, ειδικά στο ελληνικό, γερμανικό και ιταλικό πρωτάθλημα.

Exit mobile version