Vistabet

Vistabet

top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
Mobile
Συναλλαγές
7/9
Στοιχηματική εταιρεία με άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.
Rating
8.5

Vistabet Review: Με φρέσκο Design στην νέα εποχή

Η Vistabet ανήκει στον πανίσχυρο όμιλο της Sporting Odds Limited, όπου ανήκει μεταξύ άλλων και η Sportingbet. Η εταιρεία υπάρχει πάνω από μια δεκαετία στην Ελλάδα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει έρθει με φόρα και δείχνει ότι όλο και περισσότεροι παίκτες στοιχήματος την προτιμούν.

Η Vistabet συνδυάζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια ενός μεγάλου ομίλου με τον φρέσκο αέρα που φέρνει λόγω της ανανέωσης της πλατφόρμας της, όπου με τον νέο σχεδιασμό έχει προσελκύσει και πολλούς νέους παίκτες. Μαζί με το ολοκαίνουργιο Design της πλατφόρμας και των εφαρμογών της, έχει έρθει και σημαντική βελτίωση των αποδόσεων, καθώς και των ορίων πονταρίσματος.

Εάν αναλογιστούμε και την Vistabet αξιολόγηση στο κομμάτι της εξυπηρέτησης, στο οποίο πλέον προσφέρεται 24ωρη τεχνική υποστήριξη, τότε καταλαβαίνει κανείς γιατί η συγκεκριμένη στοιχηματική δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην σκιά των άλλων στοιχηματικών εταιρειών..

Πλεονεκτήματα- Μειονεκτήματα

 • Προσφέρει πλέον υψηλές αποδόσεις και υψηλά όρια πονταρίσματος.
 • 24 ώρες το 24ωρο εξυπηρέτηση πελατών.
 • Ολικό και αυτόματο Cash Out.
 • Πλούσιες προσφορές.
 • Απουσία ασιατικών χάντικαπ.
 • Απουσία μερικού Cash Out.

Payout Rate

 • Super League 1: 94%
 • Premier League: 95%
 • La Liga: 95%

Στη Vistabet αξιολόγηση ελέγξαμε το λεγόμενο Payout Rate, το οποίο δείχνει το ποσοστό των αναλήψεων των κερδών. Παρατηρούμε ότι εκτός από ανταγωνιστικές αποδόσεις, η εταιρεία προσφέρει και ένα πολύ καλό Payout Rate. Η Vistabet.gr θεωρείται βέβαια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες. Η γκανιότα κυμαίνεται σε ένα φυσιολογικό επίπεδο μεταξύ 5%-6%. Δεν προσφέρονται ματς με μηδενική γκανιότα, όμως συναντάμε πολλές προσφορές με ενισχυμένη απόδοση.

Αγορές

8 / 10
 • 1X2
 • Διπλή ευκαιρία
 • Over/ Under
 • Ακριβές σκορ
 • Χάντικαπ
 • Ημίχρονο/ Τελικό
 • Σκόρερ
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Φτιάξε αγορά/ Bet Builder
 • Ματς με 0% γκανιότα

Οι αγορές που βρίσκει κανείς στην Vistabet είναι αμέτρητες και τα ειδικά στοιχήματα πραγματικά πάρα πολλά. Από τα κλασικά 1Χ2 έως και τα Combo+, η εταιρεία καλύπτει όλα τα γούστα των ειδικών στοιχημάτων. Στο Vistabet Review μας άρεσε επίσης το γεγονός ότι προσφέρονται σχεδόν καθημερινά πλούσιες προσφορές και σημεία με ενισχυμένες αποδόσεις. Φυσικά θα πρέπει να είναι κανείς εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αυτό που μας έλειψε κατά τη διάρκεια της Vistabet αξιολόγησης είναι τα ασιατικά χάντικαπ, τα οποία θα θέλαμε να υπάρχουν στην γκάμα της εταιρείας, αλλά και ματς με 0% γκανιότα θα έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο στον παίκτη, για να παίξει στην συγκεκριμένη στοιχηματική.

Οι αρκετά υψηλές αποδόσεις όμως, σε συνδυασμό με το μεγάλο όριο πονταρίσματος, μας κάνει να ξεχνάμε αυτά τα αρνητικά σημεία, καθώς στο τέλος αυτό που μετράει για τον Έλληνα παίκτη είναι η αξιοπιστία και οι μεγάλες αποδόσεις.

Vistabet Αξιολόγηση: Live Betting

Με την ανανέωση της πλατφόρμας της εταιρείας, ανανεώθηκε και ταυτόχρονα βελτιώθηκε το vistabet.gr Live. Το σημαντικό και ευχάριστο στην Vistabet Review είναι η απίστευτη ταχύτητα στην νέα πλατφόρμα. Αυτό είναι ένα τεράστιο συν, καθλως η ταχύτητα είναι τα πάντα, όταν πρόκειται για στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η ταχύτητα παραμένει ίδια και στις εφαρμογές της εταιρείας, όπου οι λάτρεις του στοιχήματος μπορούν να παίξουν άμεσα και γρήγορα τα αγαπημένα τους στοιχήματα.

Να τονίσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει και αγώνες σε ζωντανή μετάδοση, όπου συνεχώς εμπλουτίζεται το πρόγραμμα. Στους αγώνες που δεν υπάρχει ζωντανή μετάδοση έχουν σχεδιάσει καινούργια σχεδιαγράμματα, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις την εξέλιξη του αγώνα, για να ποντάρεις ανάλογα.

Vistabet πληροφορίες: Συναλλαγές

7/9

Η Vistabet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλές επιλογές συναλλαγών, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Όλες οι επιλογές είναι για τους παίκτες δωρεάν και χωρίς προμήθεια.

Επιλογές κατάθεσης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 10.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Τραπεζικό έμβασμα: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.500,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.
 • Fast Bank Transfer: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 70.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.500,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 1.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill 1-Tap: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Επίσης: Promo Code: Ειδικό κουπόνι από την Vistabet. Άμεσα διαθέσιμα.

Επιλογές ανάληψης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 3-5 εργάσιμες μέρες.
 • Τραπεζική πληρωμή: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 10,00. Διαθέσιμα σε 24-48 ώρες.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.

Παίξε από το κινητό σου- Vistabet.gr αξιολόγηση

Η Vistabet αξιολόγηση για τις εφαρμογές της εταιρείας ρίχνει το βάρος της στην ανανεωμένη της πλατφόρμα για τα κινητά, η οποία πραγματικά εντυπωσιάζει. Το ανανεωμένο design δεν έγινε μόνο για να είναι καλύτερο στο μάτι, αλλά το μενού είναι πλέον πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο και προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές.

Η πολύ καλές εφαρμογές που προσφέρει είναι επίσης ένας λόγος, που όλο και περισσότεροι νέοι προτιμούν την πλατφόρμα της Vistabet, ώστε να ξεκινήσουν τα πονταρίσματα σε διαδικτυακά αθλητικά σάιτ. Οι εφαρμογές και η ιστοσελίδα για τα κινητά είναι τόσο εύχρηστες, που ακόμα και παίκτες με μηδαμινή εμπειρία, μπορούνε εύκολα να πλοηγηθούν στην πλατφόρμα.

Φυσικά οι εφαρμογές είναι κατάλληλες για κινητά και τάμπλετ με λειτουργικό Αndroid και iOS. Όμως και η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα είναι εντυπωσιακά γρήγορη και καλοσχεδιασμένη. Έτσι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις εφαρμογή, εάν δεν το θέλεις. Η Vistabet στην Mobile έκδοση της, προσφέρει απίστευτη ταχύτητα και χωρίς τα Apps.

Με την ανανέωση της Vistabet Mobile, η εταιρεία έχει ματαφέρει να προσελκύσει νέο κόσμο στην πλατφόρμα της και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει στο Vistabet.gr Review..

Εξυπηρέτηση πελατών

5 / 5
 • E-Mail
 • Τηλέφωνο
 • Μήνυμα
 • Live Chat
 • Ταχυδρομική διεύθυνση

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η εταιρεία δεν ανανεώθηκε μόνο όσων αφορά την πλατφόρμα και τις αποδόσεις. Και στην εξυπηρέτηση πελατών και στην τεχνική υποστήριξη, μπορούμε να πούμε ότι πλέον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από καμία εταιρεία. 

Το προσωπικό στην εξυπηρέτηση πελατών είναι τόσο καλά εκπαιδευμένο, που χρειάζεται συνήθως μόλις λίγα λεπτά, για να λύσει απορίες και τυχόν προβλήματα των μελών της εταιρείας. Η εξυπηρέτηση είναι κάθε μέρα και 24 ώρες το 24ωρο και είναι διαθέσιμη φυσικά και στην ελληνική γλώσσα.

Δεν μπορούμε πραγματικά να βρούμε κάποιο ψεγάδι στην Vistabet αξιολόγηση με θέμα την εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία μας έχει δείξει ότι παίρνει πολύ σοβαρά την εξυπηρέτηση των εγγεγραμμένων μελών τους.

Παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση:

3rd Floor, One New Change, London, EC4M 9AF, United Kingdom

Vistabet πληροφορίες- Ταυτοποίηση στοιχείων

Ταυτότητα / Διαβατήριο / Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Για να μπορέσει κανείς να έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του και να κάνει αναλήψεις, θα πρέπει πρώτα να κάνει ταυτοποίηση του λογαριασμού του το πολύ εντός ενός μήνα. Η ταυτοποίηση επιβεβαιώνει ότι τα στοιχεία που δίνουν οι παίκτες είναι σωστά. Αυτή η διαδικασία γίνεται σε όλες τις στοιχηματικές, καθώς είναι ένας Κανονισμός της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Vistabet αξιολόγηση μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά απλή και δεν χρειάζεται παρά μόλις λίγα λεπτά. Ο παίκτης θα πρέπει να στείλει στην διεύθυνση E-Mail της εταιρείας ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του και έναν πρόσφατο επίσημο λογαριασμό ΔΕΚΟ, όπως π.χ. λογαριασμό κινητού τηλεφώνου ή λογαριασμό ΔΕΗ, όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του και η διεύθυνση του.

Από τη στιγμή που γίνει αυτή η διαδικασία και επιβεβαιωθεί και από την εταιρεία, το εγγεγραμμένο μέλος θα έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να κάνει και ανάληψη χρημάτων.

Vistabet Screenshot Review
© Vistabet

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παίξω Στοίχημα στην πλατφόρμα της Vistabet;

Το καλό με την Vistabet είναι ότι διαθέτει από τις πιο εύκολες φόρμες εγγραφής στην αγορά του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι παρά λίγα λεπτά, για να κάνεις εγγραφή και να ξεκινήσεις να ποντάρεις τα στοιχήματα σου. Η φόρμα είναι στην κεντρική σελίδα, στην επιφάνεια “Εγγραφή” και συμπληρώνεται πολύ γρήγορα. Ακόμα πιο γρήγορη είναι η διαδικασία κατάθεσης στην συγκεκριμένη εταιρεία, όπου και οι μέθοδοι συναλλαγών είναι πολλοί. Τέλος, όπως ήδη αναφέραμε στο Vistabet Review μας, η πλατφόρμα της εταιρείας είναι από τις πιο εύχρηστες της αγοράς και ακόμα και παίκτες με λίγη έως καθόλου εμπειρία, δεν θα δυσκολευτούν να ποντάρουν το στοίχημα που επιθυμούν.

Υπάρχει η επιλογή ζωντανής μετάδοσης αγώνων στην Vistabet;

H Vistabet προσφέρει και ζωντανή μετάδοση αγώνων για αυτούς που ψάχνουν εταιρεία με Live Streaming. Παρατηρούμε ότι συνεχώς εμπλουτίζεται το πρόγραμμα των μεταδόσεων. Βέβαια η εταιρεία προσφέρει και πολύ καλά σχεδιαγράμματα, για τους αγώνες που δεν μεταδίδει ζωντανά.

Θέλω να κάνω Cash Out. Έχω αυτή την δυνατότητα;

Εδώ αυτό που μας κάνει εντύπωση στην Vistabet αξιολόγηση, δεν είναι απλώς ότι προσφέρεται δυνατότητα Cash Out, αλλά η ταχύτητα με την οποία προσφέρεται. Το Cash Out την βισταμπετ είναι τρομερά γρήγορο. Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα Auto Cash Out.

Τι άλλο προσφέρει η εταιρεία εκτός από αθλητικά στοιχήματα;

H Vistabet προσφέρει πέρα από αθλητικά στοιχήματα, πολύ καλό Καζίνο, αλλά και μεγάλο κουπόνι Virtual Sports. Ειδικά οι λάτρεις του Πόκερ θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι από την πλατφόρμα της συγκεκριμένης στοιχηματικής.

Τελικό Vistabet.gr Review

Η Vistabet έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλά νέα μέλη, τα οποία ξεχωρίζουν για το νεαρό της ηλικίας τους. Βέβαια δεν είναι μόνο νέοι παίκτες που προτιμάνε την εταιρεία, όμως το μοντέρνο και ανανεωμένο Design της πλατφόρμας είναι αλήθεια ότι αποτελεί πόλο έλξης για παίκτες με λιγότερη εμπειρία, οι οποίοι δίνουν βαρύτητα στο εύχρηστο και μοντέρνο μενού.

Στο Vistabet Review μας έκαναν εντύπωση οι αλλαγές που έφεραν νέα πνοή στην εταιρεία. Φανερά ανεβασμένες αποδόσεις, υψηλά όρια πονταρίσματος, ανανεωμένο και ταχύτατο Live στοίχημα και πλούσιες καθημερινές προσφορές είναι κάποιοι από τους λόγους, για να κάνεις εγγραφή στην συγκεκριμένη στοιχηματική.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι άριστη, γίνεται στην ελληνική γλώσσα και είναι διαθέσιμη κάθε μέρα όλη μέρα. Ο παίκτης νιώθει έτσι την ασφάλεια πως οτιδήποτε και αν συμβεί, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, θα έχει έναν έμπειρο εκπρόσωπο της εταιρείας στο πλευρό του για να τον βοηθήσει.

Αρνητικά σημεία που παρατηρήσαμε είναι η απουσία ασιατικών χάντικαπ, τα οποία έχουν πολλούς υποστηρικτές στην ελληνική αγορά. Επίσης, αν ακινήτων στις καταθέσεις είναι από τις πιο γρήγορες εταιρείες της αγοράς, η ανάληψη σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες. 

Κατά την άποψη μας η Vistabet είναι από τις λίγες εταιρείες στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, οι οποίες εξελίσσονται με τέτοιο γρήγορο ρυθμό. Η εξέλιξη είναι συνεχής και είναι βέβαιο ότι από την ημ΄ρα που θα κάνεις εγγραφή, θα βλέπεις συνέχεια εξελίξεις και βελτιώσεις στην πλατφόρμα. Η συγκεκριμένη αταιρεία είναι ότι πρέπει για νέους παίκτες να ξεκινήσουν το ταξίδι στον κόσμο του στοιχήματος.