Winmasters

Winmasters

Payout Rate
93-95%
Αγορές
14/14
Mobile
Συναλλαγές
7/10
Εταιρεία χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας στην περιοχή σας!
Αξιολόγηση
8.5
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Winmasters Review: Η νέα στοιχηματική εταιρεία που ήρθε για να μείνει

H Winmasters είναι μια νέα εταιρεία, η οποία θεωρείται ανερχόμενη στον τομέα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Μπορεί να δραστηριοποιείται μόλις λίγα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά μπορούμε με βάση την Winmasters αξιολόγηση να πούμε με βεβαιότητα, ότι η συγκεκριμένη στοιχηματική έχει έρθει για να μείνει και να προσφέρει κι άλλη ευελιξία στον Έλληνα παίκτη. Μπορεί κανείς να θεωρεί ότι επειδή δεν έχει την εμπειρία άλλων εταιρειών στον τομέα αυτό, θα έχει μείνει πίσω σε σημαντικούς παράγοντες.

Κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται και το Winmasters Review στο Site μας, θα σου δείξει γιατί η στοιχηματική αυτή αποτελεί σημαντική επιλογή για τους λάτρεις του στοιχήματος στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα της είναι μοντέρνα, εύχρηστη και γρήγορη και είναι διαθέσιμη και σε Apps για κινητές συσκευές με λειτουργικό Αndroid και iOS. Επίσης προσφέρει ασιατικά χάντικαπ, αλλά και πλήθος αγορών στο Live Betting.

Φυσικά υπάρχουν και κάποια σημεία, τα οποία θα μπορούσαν να βελτιωθούν, όπως η εξυπηρέτηση πελατών και τα όρια σε κάποιες αγορές, όμως η εταιρεία είναι σχετικά καινούργια και η εξέλιξη που αναμένεται να έχει είναι μεγάλη.

Πλεονεκτήματα- Μειονεκτήματα

 • Ασιατικά χάντικαπ, διαθέσιμα και στο Live.
 • Μοντέρνα και εύχρηστα Apps για το κινητό.
 • Ειδικές προσφορές σε αγώνες της ελληνικής Super League.
 • Οι επιλογές στην εξυπηρέτηση πελατών.
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος σε αρκετά ματς.
 • Λιγότερες αγορές σε δευτερεύοντα αθλήματα.

Payout Rate

 • Super League 1: 93%
 • Premier League: 95%
 • La Liga: 94%

Στη Winmasters αξιολόγηση ελέγξαμε το λεγόμενο Payout Rate, το οποίο δείχνει το ποσοστό των αναλήψεων των κερδών. Παρατηρούμε ένα αρκετά καλό Payout Rate, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για μια σχετικά νέα εταιρεία. Δεν βλέπουμε ακόμα να προσφέρονται αγώνες με μηδενική γκανιότα, αλλά αυτή κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια μεταξύ 5%-7%. Μας αρέσει που προσφέρονται σημεία με Winmasters ενισχυμένες αποδόσεις.

Αγορές στοιχήματος

14 / 14
 • Αποτέλεσμα 1x2
 • Over/Under
 • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
 • Διπλή ευκαιρία
 • Ακριβές σκορ
 • Ημίχρονο / Τελικό
 • Χάντικαπ
 • Ασιατικό Χάντικαπ
 • Draw No Bet
 • 1x2 1ο Ημίχρονο
 • 1x2 2ο Ημίχρονο
 • Να σκοράρει πρώτος
 • Να σκοράρει τελευταίος
 • Να σκοράρει

Η Winmasters έχει μεγάλη γκάμα στην πλατφόρμα της και προσφέρει στα μέλη της πάρα πολλές αγορές. Επίσης μας αρέσει το γεγονός ότι τα ασιατικά χάντικαπ είναι διαθέσιμα τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ειδικά το Live Betting της εταιρείας είναι απίστευτα καλό και προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και ταχύτατη πλατφόρμα, αλλά και εφαρμογή.

Παρά το ότι υπάρχουν πάρα πολλές αγορές και πολύ ελκυστικές αποδόσεις, μας λείπουνε κάποιες αγορές όπως αγώνες με 0% γκανιότα, αλλά και η δυνατότητα να φτιάξεις ένα στοίχημα με περισσότερες επιλογές σε έναν αγώνα. Φυσικά στο μέλλον αναμένουμε αυτά να προστεθούν στην γκάμα της εταιρείας.

Στην Winmasters αξιολόγηση που κάναμε, ανακαλύψαμε ότι πέρα από τα κλασικά αθλήματα, υπάρχουν και αγορές σε λιγότερα δημοφιλή αθλήματα, αλλά και σε E-Sports. Βέβαια εδώ θα θέλαμε τα όρια να είναι κάπως μεγαλύτερα.

Winmasters Αξιολόγηση: Live Betting

Το Winmasters.gr Live ξεχωρίζει πραγματικά για το υψηλού επιπέδου ζωντανό στοίχημα. Προσφέρει μια πολύ γρήγορη πλατφόρμα, όπου μπορείς εύκολα και γρήγορα να ποντάρεις τα live στοιχήματα σου και φυσικά παρέχονται όλα τα εφόδια για να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη.

Προσφέρονται μεγάλες αποδόσεις, ασιατικά χάντικαπ, Cash Out, ενώ έχει προστεθεί πρόσφατα και το μερικό κας άουτ. H συγκεκριμένη εταιρεία είναι πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή γαι τους λάτρεις του ζωντανού στοιχήματος.

Το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί στην γκάμα του Winmasters Greece και η μετάδοση ζωντανών αγώνων, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό για τους λάτρεις του στοιχήματος. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνέχεια και οι παίκτες ανακαλύπτουν κάθε μέρα νέους αγώνες.

Πληρωμές

7 / 10
PayPal
paysafecard
Visa
Mastercard
Apple Pay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Vivawallet
Iris

Η Winmasters.gr προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλές επιλογές συναλλαγών, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Όλες οι επιλογές είναι δωρεάν και χωρίς προμήθεια. Σε σχέση με άλλες στοιχηματικές εταιρείες, δεν μας αρέσει το ελάχιστο ποσό ανάληψης στα 20,00 ευρώ.

Επιλογές κατάθεσης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 1.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.

Επιλογές ανάληψης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 1-7 εργάσιμες μέρες.
 • Τραπεζική πληρωμή: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 3-6 εργάσιμες μέρες.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα άμεσα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα άμεσα.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα άμεσα.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ. Διαθέσιμα άμεσα.

Εφαρμογές

H Winmasters αξιολόγηση που έκανε η ομάδα της σελίδας μας για την Mobile έκδοση της εταιρείας, μας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη στοιχηματική έκανε άψογη δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Όλες οι desktop επιλογές είναι διαθέσιμες και στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά, ενώ ταχύτητα με την οποία μπορεί κανείς να ποντάρει, μας έκανε θετική εντύπωση. Είτε σε στοιχήματα ποδοσφαίρου, είτε σε άλλα αθλήματα, όπως στοίχημα τέννις, τα πονταρίσματα γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Φυσικά η Winmasters Greece προσφέρει στα μέλη της και μια πάρα πολύ καλή και μοντέρνα εφαρμογή. Αυτή είναι διαθέσιμη φυσικά για κινητά με λειτουργικό Android ή και iOS. Μπορεί κανείς να επιλέξει το App ή να παίξει από την mobile έκδοση. Και οι δυο επιλογές δεν θα αφήσουν απογοητευμένους τους λάτρεις του στοιχήματος.

Στο κινητό φυσικά είναι διαθέσιμοι και οι αγώνες που μεταδίδονται από την εταιρεία ζωντανά και αυτό μάλιστα σε πολύ καλή ποιότητα. Το στοίχημα είναι πανεύκολο στην συγκεκριμένη στοιχηματική και μπορείς με την φορητή συσκευή σου να παίξεις εύκολα και γρήγορα από παντού.

Γενικά το Winmasters Review που κάναμε στον τομέα του στοιχήματος μέσω κινητού ή tablet, μας άφησε ικανοποιημένους και κατά την άποψη μας είναι ένας από τους λόγους, για να προτιμήσει κανείς να ποντάρει τα στοιχήματα του στην συγκεκριμένη Mobile πλατφόρμα.

Εξυπηρέτηση πελατών

4 / 5
 • Live Chat
 • E-Mail
 • Τηλέφωνο
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Συχνές ερωτήσεις

H Winmasters είναι από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, καθώς διαθέτουν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Παρά την πολύ καλή εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του τεχνικού τμήματος της εταιρείας, υπάρχουν τομείς που χρειάζονται άμεσα βελτίωση, σύμφωνα με το δικό μας Winmasters Review.

Αίσθηση προκαλεί η απουσία της επιλογής της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Πολλοί παίκτες προτιμούν την εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου και η Winmasters δεν προσφέρει αυτή την επιλογή. Καταλαβαίνουμε ότι τα τελευταία χρόνια το τηλέφωνο υποχωρεί στις προτιμήσεις πολλών παικτών, έναντι άλλων μεθόδων επικοινωνίας, αλλά δεν παύει να είναι η κορυφαία επιλογή για πολλούς παίκτες στην Ελλάδα.

Ένα ακόμα αρνητικό σημείο στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι το τμήμα εξυπηρέτησης δεν λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Με E-Mail η εξυπηρέτηση γίνεται από τις 9:00 έως τις 23:00, ενώ το Live Chat λειτουργεί τις καθημερινές από τις 11:00 έως τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες μόλις τρεις ώρες (από τις 15:00 έως τις 18:00). Θα θέλαμε σημαντική βελτίωση σε αυτό το κομμάτι.

Παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Apartment 21, Charles Court (Suite 174), St. Luke´s Road, Pieta´Pta 1027, Malta

Winmasters πληροφορίες- Ταυτοποίηση στοιχείων

Ταυτότητα / Διαβατήριο / Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Για να μπορέσεις να έχεις πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σου και να κάνεις αναλήψεις, θα πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση του λογαριασμού σου το πολύ εντός 30 ημερών. Στην Winmasters αυτό είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία και δεν παίρνει πολύ χρόνο.

Η Winmasters αξιολόγηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διαδικασία είναι εύκολη ακόμα και για παίκτες χωρίς εμπειρία στον χώρο του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανεβάσεις στον λογαριασμό σου ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και έναν λογαριασμό πρόσφατο ΔΕΚΟ, όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο σου και διεύθυνση κατοικίας σου.

Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι η ταυτοποίηση θα πρέπει να γίνει ακόμα νωρίτερα, εάν θα θέλεις να κάνεις ανάληψη ή αν θα υπερβείς συνολικά το ποσό των 800,00 ευρώ σε καταθέσεις.

winmasters app image

News 🚨

Winmasters ενισχυμένες αποδόσεις* στο Βερόνα - Ίντερ
Winmasters ενισχυμένες αποδόσεις* στο Κάλιαρι - Φιορεντίνα

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παίξω Στοίχημα στην πλατφόρμα της Winmasters;

Εάν θέλεις να παίξεις στοίχημα στην Winmasters, η διαδικασία πριν το πρώτο σου ποντάρισμα είναι εξαιρετικά απλή. Καταρχάς θα πρέπει να κάνεις εγγραφή, δηλαδή να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στην winmasters.gr, το οποίο γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Το επόμενο βήμα είναι να καταθέσεις κάποιο ποσό, ώστε να μπορέσεις να ποντάρεις στους αγώνες της αρεσκείας σου. Οι τρόποι κατάθεσης είναι πολλοί στην συγκεκριμένη εταιρεία. Δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις ταυτοποίηση του λογαριασμού σου εντός 30 ημερών.

Υπάρχει η επιλογή ζωντανής μετάδοσης αγώνων στην Winmasters;

Η Winmasters Greece μπορεί να είναι μια σχετικά καινούργια εταιρεία, όμως έχει ήδη στην πλατφόρμα της ένα πρόγραμμα μετάδοσης ζωντανών αγώνων. Έχει προστεθεί πρόσφατα, ενώ παρατηρούμε ότι συνέχεια προστίθενται αθλητικά γεγονότα, πράγμα που μας αρέσει πάρα πολύ.

Θέλω να κάνω Cash Out. Έχω αυτή την δυνατότητα;

Η επιλογή του Cash Out είναι μια αγαπημένη επιλογή των παικτών στην χώρα μας και η Winmasters έχει φροντίσει, ώστε να προσφέρεται αυτή η δυνατότητα στα μέλη της. Πρόσφατα μάλιστα έχει προστεθεί και η επιλογή του μερικού κας άουτ, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. To Cash Out γίνεται πολύ γρήγορα, εφόσον το επιλέξεις, το οποίο είναι πολύ θετικό με τους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τι άλλο προσφέρει η εταιρεία εκτός από αθλητικά στοιχήματα;

Η εταιρεία διαθέτει πλούσια γκάμα και πέρα από τα αθλητικά στοιχήματα. Μπορείς να ποντάρεις σε E-Sports, αλλά και σε Πολιτική. Επίσης διαθέτει καζίνο, για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ξεχωρίσαμε και την επιλογή πονταρίσματος σε αγώνες Σκάκι.

Τελικό Winmasters Review

To Winmasters Review της σελίδας μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία, αν και σχετικά νέα, αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή για κάθε παίκτη στοιχήματος. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές, ενώ διαθέτει και αγορές όπως ασιατικά χάντικαπ, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Επίσης η πλατφόρμα της είναι εύχρηστη και γρήγορη και ξεχωρίζει για το μοντέρνο design της. Φυσικά όλα αυτά είναι διαθέσιμα και από το κινητό σου, καθώς η mobile έκδοση και οι εφαρμογές Winmasters είναι εύχρηστες και διαθέτουν όλα όσα υπάρχουν και στην desktop έκδοση για υπολογιστές.

Εκεί που η εταιρεία σίγουρα χρειάζεται βελτίωση είναι η εξυπηρέτηση πελατών, όπου ναι μεν το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και δίνει άμεσα λύσεις σε τυχόν επιπλοκές, όμως αυτό δεν συμβαίνει 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης απουσιάζει εντελώς η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας, το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε μια εταιρεία, η οποία θέλει να αναμετρηθεί με τους κολοσσούς που υπάρχουν ήδη στον τομέα αυτό.

Επίσης θα θέλαμε στο μέλλον να δούμε περισσότερες επιλογές στοιχημάτων σε αθλήματα που είναι λιγότερα δημοφιλή στο κοινό. Και τα χαμηλά όρια πονταρίσματος σε ορισμένες αγορές είναι ένας λόγος για αφαίρεση βαθμών στην Winmasters αξιολόγηση μας. 

Πέρα από τα αρνητικά σημεία, μπορούμε τελικά να πούμε με σιγουριά, ότι η συγκεκριμένη στοιχηματική είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους Έλληνες παίκτες. Ειδικά για νέους παίκτες είναι κατάλληλη, καθώς διαθέτει ένα μοντέρνο και εύχρηστο μενού, το οποίο δεν πρόκειται να δυσκολέψει κανέναν παίκτη κατά τη χρήση του. Είμαστε επίσης σίγουροι, ότι η εταιρεία θα εξελιχθεί ραγδαία στο άμεσο μέλλον.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας