kalyteri-stoiximatiki.gr
stoiximan news kalyteri stoiximatiki

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα Βελάκια Live στην Stoiximan

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελών PDC ξεκίνησε και η Stoiximan σου προσφέρει για το κορυφαίο τουρνουά στα βελάκια απίστευτα ελκυστικές αποδόσεις, πολλές ειδικές αγορές, αλλά και αγώνες σε ζωντανή μετάδοση. Η στοιχηματική εταιρεία, η οποία είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες του Έλληνα παίκτη, δεν προσφέρει απλά τους αγώνες, αλλά δίνει και την δυνατότητα μακροχρόνιου στοιχήματος. Μπορείς να ποντάρεις στον αγαπημένο σου παίκτη ως νικητή του τουρνουά.

© Stoiximan, Screenshot: 16.12.2021

Η Stoiximan Greece είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και οι Έλληνες παίκτες δείχνουν να την προτιμούν, καθώς έχει φτιαχτεί αποκλειστικά στα μέτρα και τις ανάγκες του Έλληνα παίκτη. Οι αποδόσεις στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία είναι από τις καλύτερες, ενώ δεν λείπουν και οι προσφορές, αλλά και πλήθος ειδικών αγορών. Σε ένα άθλημα όπως τα βελάκια, ενώ πολλές στοιχηματικές δεν το έχουν καν στις επιλογές, η Στοιχιμαν προσφέρει ζωντανή μετάδοση αγώνων και αρκετές ειδικές αγορές.

Βραδινοί αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον

Οι βραδινοί αγώνες απόψε έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Στον αγώνα στις 22:00 ο Ρον Μέουλενκαμπ αντιμετωπίζει την μια από τις δυο γυναίκες, που κατάφεραν και μπήκαν στο κορυφαίο τουρνουά. Η Λίζα Άστον μπορεί να ξεκινάει τον σημερινό αγώνα ως αουτσάιντερ, όμως είναι αρκετά ικανή παίκτρια και σίγουρα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Φυσικά μπορείς να παρακολουθήσεις και αυτήν την αναμέτρηση ζωντανά στην πλατφόρμα της Stoiximan.gr.

Στον αγώνα που ξεκινάει στις 23:00 ο Γκάρι Άντερσον θα αντιμετωπίσει τον Άντριαν Λούις. Ο Άντερσον έχει μπει ήδη στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος PDC, καθώς είναι ένας από τους λίγους παίκτες στην ιστορία που κατάφερε και έκανε Νine-Dart-Finish σε αυτό το κορυφαίο τουρνουά. Το Nine-Dart-Finish είναι ο τέλειος γύρος, με τον οποίο ο παίκτης ολοκληρώνει γρήγορα και χωρίς λάθη το παιχνίδι (leg). Ο Άντερσον είναι ένας από τους εννέα παίκτες που το κατάφερε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μόλις δυο παίκτες στην ιστορία το κατάφεραν δυο φορές. Ο ένας από αυτούς είναι ο σημερινός του αντίπαλος Άντριαν Λούις. Αναμένεται μεγάλη μάχη.

Η Stoiximan προσφέρει εκτός από στοίχημα νικητή και μακροχρόνια στοιχήματα και αρκετές ειδικές αγορές, όπως:

Live Streaming Βελάκια στην Stoiximan

Στο κουπόνι της Stoiximan θα βρεις όλους τους αγώνες του κορυφαίου τουρνουά στα βελάκια. Όλοι οι αγώνες διαθέσιμοι φυσικά τόσο στην πλατφόρμα της από Desktop, όσο και στο κινητό σου από App ή Mobile έκδοση. Η πλατφόρμα της Stoiximan.gr φημίζεται για τις πολύ ανεβασμένες της αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα.

Τους αγώνες μπορείς να τους παρακολουθήσεις σε Live Streaming από την Stoiximan.gr. Θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της στοιχηματικής και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

O Νικόλαος Κοραβάκης έχει εμπειρία πολλών ετών στον αθλητισμό. Από μικρός έπαιζε σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Βέβαια περισσότερη εμπειρία έχει ως αθλητικογράφος, όπου εδώ και χρόνια γράφει άρθρα αθλητικού περιεχομένου στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επίσης, θεωρείται γνώστης σε θέματα στοιχήματος, ειδικά στο ελληνικό, γερμανικό και ιταλικό πρωτάθλημα.

Exit mobile version