Όλοι οι παίκτες που παίζουν στοίχημα συχνά ακούνε τις φράσεις “Bet Builder”, “Build a Bet”, “Φτιάξε Αγορά” και πολλές άλλες παρόμοιες φράσεις, οι οποίες στην ουσία σημαίνουν το ίδιο πράγμα: Δηλαδή η δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα, με περισσότερες επιλογές και συνδυασμούς σε έναν αγώνα. Εμείς εξετάσαμε για σας αυτή την λειτουργία σε κάποιες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και σας δείχνουμε πως ακριβώς λειτουργεί.

Πώς ακριβώς λειτουργεί ένα Bet Builder;

Στην ουσία ένα Bet Builder ή το να φτιάξεις αγορά είναι μια επιλογή που δίνουν οι στοιχηματικές στα εγγεγραμμένα μέλη τους να φτιάξουν οι ίδιοι το στοίχημα της επιλογής τους σε ένα αθλητικό γεγονός. Αυτό σημαίνει ότι σε έναν αγώνα ο παίκτης μπορεί να συνδυάσει περισσότερες αγορές της επιλογής του, γεγονός που συνήθως ανεβάζει και την απόδοση.

Για παράδειγμα εάν υποθέσουμε ότι ένας παίκτης θέλει να παίξει ένα στοίχημα στο ματς Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, έχει την δυνατότητα σε ένα στοίχημα να παίξει νίκη του Ολυμπιακού, Over 2,5 γκολ και να σκοράρει ο Ελ Αραμπί. Όλα αυτά συνδυαστικά και σε ένα και μόνο στοίχημα.

Build a Bet Bwin
© Bwin

Παίξτε υπεύθυνα και μόνο σε νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα!

Μάθε πως να φτιάξεις αγορά στο στοίχημα σου

Είτε στο “Build a Bet” της Bwin, είτε στο “Φτιάξτε αγορά” της Bet365, η διαδικασία του να φτιάξεις αγορά σε ένα ματς είναι πολύ απλή και όμοια σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες που το προσφέρουν. Παρακάτω ένα παράδειγμα από το “Build a Bet” στην Bwin. Σου δείχνουμε βήμα βήμα πώς να φτιάξεις αγορά:

 1. Διάλεξε τον αγώνα στον οποίο θέλεις να ποντάρεις  Αρχικά διαλέγεις το ματς που θέλεις και το οποίο έχει δίπλα την επιγραφή “Build a Bet”. Αυτό μπορείς να το ξεχωρίσεις εύκολα, καθώς είναι ευδιάκριτο δίπλα από κάθε ματς που προσφέρερται αυτή η επιλογή.
  build a bet bwin step 1

 2. Κάνε τον συνδυασμό που θέλεις

  Έπειτα απλά διαλέγεις τις αγορές που θέλεις να προσθέσεις στον αγώνα. Για παράδειγμα διαλέγεις στο ματς νίκη της γηπεδούχου ομάδας με συνολικά Όβερ 10,5 κόρνερ, να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, αλλά και ένας συγκεκριμένος παίκτης.
  build a bet bwin step 2

 3. Επαλήθευσε την επιλογή σου και παίξε το στοίχημα σου

  Τέλος, το μόνο που έμεινε είναι να επαληθεύσεις την επιλογή σου βάζοντας το ποντάρισμα σου. Έπειτα απλά αναμένεις να πάει καλά το ποντάρισμα και να περιμένεις αν όλα πάνε καλά τα κέρδη σου.
  build a bet bwin step 3