Bwin

Bwin

top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
Mobile
Συναλλαγές
7/9
Στοιχηματική εταιρεία με άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.
Rating
8.8

Bwin Review: Παγκόσμια δύναμη και εμπειρία ετών

H Βwin είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες στοιχηματικές εταιρείες και μετράει πολλά χρόνια στον τομέα του διαδικτυακού στοιχήματος. Ιδρύθηκε το 1997 και γρήγορα αγαπήθηκε από τους όλους που ασχολούνται με το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην Ελλάδα, όπου πολλοί Έλληνες προτιμούν την αξιοπιστία και το μεγάλο όνομα της bwin app για να ποντάρουν τα στοιχήματα τους.

Η bwin εφαρμογή έχει ρίξει φυσικά το βάρος της αρχικά στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά πλέον βλέπουμε ότι προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές και σε άλλα αθλήματα, όπου προσθέτει και εκεί περισσότερες επιλογές για κάθε παίκτη.

Στους ποδοσφαιρικούς αγώνες όμως οι επιλογές σε κάθε ματς είναι τόσες πολλές που κυριολεκτικά χάνεις το μέτρημα. Ότι στοίχημα και να θες να βάλεις σε έναν αγώνα, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να το βρεις. Επίσης προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα Build a Bet, όπου μπορείς στην bwin εφαρμογή να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα, όπως ακριβώς το θέλεις.

Πλεονεκτήματα- Μειονεκτήματα

 • Καθημερινές και πλούσιες προσφορές.
 • Πάρα πολύ γρήγορη mobile έκδοση.
 • 24 ώρες ρο 24ωρο τεχνική υποστήριξη.
 • Πλούσιο Live Streaming.
 • Απουσιάζουν ασιατικά χάντικαπ.
 • Απουσία πολλών ειδικών στοιχημάτων στο μπάσκετ.

Payout Rate

 • Super League 1: 94%
 • Premier League: 95%
 • La Liga: 95%

Στη Bwin αξιολόγηση ελέγξαμε το λεγόμενο Payout Rate, το οποίο δείχνει το ποσοστό των αναλήψεων των κερδών. Βλέπουμε ότι εκτός από πολλές αγορές, η εταιρεία προσφέρει και ένα πολύ καλό Payout Rate. Η Bwin φυσικά είναι ένα παγκόσμιο rand name και ανάλογο είναι και το Payout Rate, το οποίο δεν αφήνει τους παίκτες απογοητευμένους..

Αγορές

8 / 10
 • 1X2
 • Διπλή ευκαιρία
 • Over/ Under
 • Ακριβές σκορ
 • Χάντικαπ
 • Ημίχρονο/ Τελικό
 • Σκόρερ
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Φτιάξε αγορά/ Bet Builder
 • Ματς με 0% γκανιότα

Στα συν της Βwin είναι το όνομα που κουβαλάει και η αξιοπιστία που προσφέρει στον Έλληνα παίκτη και την σιγουριά ότι ποντάρει τα στοιχήματα του σε μια στοιχηματική τεραστίων διαστάσεων.  Επίσης η στοιχηματική εταιρεία της bwin δεν έχει σταματήσει να εξελίσσει το παιχνίδι της και τις προσφορές της, συμπληρώνοντας πάντα κάτι καινούργιο και ανανεώνοντας πάντα την πλατφόρμα της.

Σε πολλά αθλήματα υπάρχουν και αγώνες από πολύ μικρότερες κατηγορίες, ενώ δεν λείπει σχεδόν καμία επιλογή όσων αφορά τα πονταρίσματα. Υπάρχουν από κλασικά πονταρίσματα του 1Χ2 μέχρι και η επιλογή να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα σε έναν αγώνα.

Δεν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό στις αγορές στην συγκεκριμένη εταιρεία σε αυτόν τον τομέα. Εάν επιλέγαμε όμως κάποια βελτίωση, αυτό θα ήταν να υπάρχουν περισσότερα ειδικά στοιχήματα σε τένις και μπάσκετ και ασιατικά χάντικαπ, τα οποία και απουσιάζουν.

Bwin Αξιολόγηση: Live Betting

Το Bwin.gr Live ήταν η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που εισήγαγε το live betting, δίνοντας στους παίκτες που έπαιζαν στην bwin εφαρμογή την δυνατότητα να ποντάρουν τα χρήματα τους σε αγώνες που βρισκότανε σε εξέλιξη, καινοτομώντας το αθλητικό στοίχημα σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από αυτό, βλέπουμε τις αποδόσεις να αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτό χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, τα οποία να καθυστερούν τους παίκτες.

Η bwin εφαρμογή έχει ρίξει φυσικά το βάρος της αρχικά στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά πλέον βλέπουμε ότι προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές και σε άλλα αθλήματα, όπου προσθέτει και εκεί περισσότερες επιλογές για κάθε παίκτη.

Bwin πληροφορίες: Συναλλαγές

7/9

Η Bwin Greece προσφέρει στα μέλη, τα οποία έχουν κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα της εταιρείας πολλές επιλογές συναλλαγών, τόσο στην κατάθεση, όσο και στην ανάληψη. Όλες οι επιλογές είναι δωρεάν και χωρίς προμήθεια.

Επιλογές κατάθεσης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 10.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Τραπεζική πληρωμή (άμεση πίστωση): Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.500,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 2.500,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 1.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Skrill 1-Tap: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 5,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 50.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.
 • Επίσης: Fast Bank Transfer: Ελάχιστο ποσό 20,00 ευρώ και μέγιστο ποσό 70.000,00 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμα.

Επιλογές ανάληψης:

 • VISA/ Mastercard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 3-5 εργάσιμες μέρες.
 • Τραπεζικό έμβασμα: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.
 • Viva Wallet: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα 24-28 ώρες.
 • Paysafecard: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.
 • Skrill: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.
 • Neteller: Ελάχιστο ποσό 10,00 ευρώ. Διαθέσιμα εντός της ημέρας.

Παίξε από το κινητό σου- Bwin αξιολόγηση

Η Bwin αξιολόγηση για τις εφαρμογές της εταιρείας είναι άκρως θετική και το Bwin Mobile ξεχωρίζει για το όμορφο design και τα ωραία χρώματα. Επίσης τόσο οι εφαρμογές της εταιρείας όσο και η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά, εντυπωσιάζουν με την ταχύτητα και την ευκολία στην χρήση.

Εννοείται πως εφαρμογές υπάρχουν για όλες τις κινητές συσκευές με λειτουργικό Android ή και iOS. Δεν υπάρχει κάτι που να απουσιάζει στο κινητό σου. Ότι είναι διαθέσιμο στην μπι γουιν από τον υπολογιστή σου, θα το βρεις και στο κινητό ή τάμπλετ σου. Διατίθεται ακόμα και επιλογή quick log in, όπου μπορείς να εισέλθεις γρήγορα στον λογαριασμό σου, χωρίς να εισάγεις κάθε φορά τον κωδικό σου.

Σε αυτό που ξεχωρίζει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη εταιρεία στις κινητές συσκευές, είναι η ποιότητα και η ταχύτητα του Live Streaming και Betting, όπου η ποιότητα είναι πραγματικά σε κορυφαίο επίπεδο. Φυσικά η εταιρεία παρέχει και alerts, δηλαδή ειδοποιήσεις στο κινητό σου, εάν ενδιαφέρεσαι για την εξέλιξη ενός δελτίου σου.

Γενικά το Bwin Review στον τομέα του Mobile στοιχήματος είναι θετικό και μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι από τις εταιρείες, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στον τομέα στοιχηματισμού από το κινητό.

Εξυπηρέτηση πελατών

5 / 5
 • E-Mail
 • Τηλέφωνο
 • Μήνυμα
 • Live Chat
 • Ταχυδρομική διεύθυνση

Η εξυπηρέτηση πελατών στην Bwin είναι πάρα πολύ καλή και προσφέρει κυριολεκτικά όλους τους δυνατούς τρόπους. Η τεχνική υποστήριξη προσφέρεται καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο, με το προσωπικό να είναι άρτια εκπαιδευμένο και να απαντά αμέσως στα ερωτήματα των εγγεγραμμένων μελών. 

Εννοείται πως η επικοινωνία είναι εφικτή στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και προσφέρονται όλοι οι γνωστοί τρόποι επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο, μήνυμα, E-Mail ή και Live Chat. Ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει την μέθοδο που του ταιριάζει περισσότερο.

Στην Bwin αξιολόγηση από την ομάδα της σελίδας μας, ανακαλύψαμε ότι η επικοινωνία είναι άμεση και δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή. Τυχόν προβλήματα λύνονται γρήγορα και ο παίκτης μπορεί να αφοσιωθεί στο ποντάρισμα και γενικά στο στοίχημα. Στον τομέα της επικοινωνίας φαίνεται η εμπειρία χρόνων της εταιρείας κολοσσού.

Παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση:

3rd Floor, One New Change, London, EC4M 9AF, United Kingdom

Bwin πληροφορίες- Ταυτοποίηση στοιχείων

Ταυτότητα / Διαβατήριο / Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Θα πρέπει να επαληθεύσεις την ταυτότητα σου, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, ώστε να έχεις πλήρης πρόσβαση στον λογαριασμό σου στην Bwin.gr. Για να κάνεις εγγραφή, κατάθεση ή και να παίξεις τα πρώτα σου στοιχήματα, δεν χρειάζεται κάποια επαλήθευση, όμως το αργότερο με το πέρασμα τριάντα ημερών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση.

Στις Bwin πληροφορίες για την ταυτοποίηση, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι και πριν περάσουν οι τριάντα μέρες, δεν μπορείς να κάνεις καμία ανάληψη από τα τυχόν κέρδη σου, εάν δεν έχει γίνει αυτή η διαδικασία. Η ταυτοποίηση είναι κάτι όμως που γίνεται γρήγορα και εύκολα. Απλά θα πρέπει να ανεβάσεις στον λογαριασμό σου ή να στείλεις E-Mail ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ.

Μέσα από το Bwin Review είδαμε ότι η επεξεργασία των εγγράφων και η επαλήθευση της ταυτότητας γίνεται άμεσα εντός 24 ωρών. Επίσης εάν φτάσεις το όριο ανάληψης των 800 ευρώ, θα πρέπει να γίνει και επαλήθευση των τραπεζικών στοιχείων. Για ψηφιακά πορτοφόλια αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την αποστολή ενός PIN στην διεύθυνση κατοικίας σου, το οποίο θα πρέπει να εισάγεις μέσα σε 14 ημέρες στα στοιχεία του λογαριασμού σου.

Bwin Review Screenshot
© Bwin

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παίξω Στοίχημα στην πλατφόρμα της Bwin;

Για να παίξεις στοίχημα στην Bwin.gr, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα της εταιρείας. Αυτό γίνεται εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας μια φόρμα εγγραφής που θα βρεις εύκολα στην κεντρική σελίδα. Έπειτα διαλέγεις την μέθοδο κατάθεσης που σε βολεύει, ώστε να “φορτώσεις” τον λογαριασμό σου με χρήματα και να ξεκινήσεις τα πονταρίσματα σου. Η πλατφόρμα της ιστοσελίδας, αλλά και της εφαρμογής είναι πολύ εύχρηστες και μπορούνε να παίξουν και παίκτες χωρίς εμπειρία από διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα.

Υπάρχει η επιλογή ζωντανής μετάδοσης αγώνων στην Bwin Greece;

Η μπι γουιν είναι από τις εταιρείες που προσφέρουν πλούσιο πρόγραμμα μετάδοσης ζωντανών αγώνων. Μεταδίδουν επίσης αγώνες κορυφαίων πρωταθλημάτων και αυτό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν η πρώτη που έφερε το Live Betting στον κόσμο του ονλάιν στοιχήματος και φυσικά έπρεπε να το στηρίξει και με μεγάλο πρόγραμμα Live Streaming.

Θέλω να κάνω Cash Out. Έχω αυτή την δυνατότητα;

Φυσικά και μπορείς να κάνεις Cash Out στην Bwin. Το κας αουτ στην πλατφόρμα της εταιρείας είναι εξαιρετικά γρήγορο και δεν κλειδώνει γρήγορα. Φυσικά εκτός από το ολικό κας άουτ, είναι διαθέσιμο και το αυτόματο, για να μην έχεις συνέχεια το μυαλό σου στον αγώνα, ώστε να κασάρεις το επιθυμητό από σένα ποσό.

Τι άλλο προσφέρει η εταιρεία εκτός από αθλητικά στοιχήματα;

Η Bwin είναι φυσικά γνωστή για το στοίχημα και τις αποδόσεις που προσφέρει σε αθλητικά στοιχήματα και ειδικά τα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο. Όμως πέρα από αυτό είναι από τις εταιρείες με πλούσιο κουπόνι Virtual Sports, όπου προσφέρει μεταξύ άλλων Virtual ποδόσφαιρο, Virtual μπάσκετ, αλλά και πολλά άλλα Virtual αθλητικά παιχνίδια.

Τελικό Bwin Review

Το Bwin.gr Review που κάναμε, απλώς επιβεβαίωσε ένα πράγμα. Ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δικαίως θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες στον τομέα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος παγκοσμίως. Προσφέρει σιγουριά και αξιοπιστία στον Έλληνα παίκτη, καθώς είναι από τα πιο βαριά ονόματα του χώρου και η γκάμα που έχει είναι πλούσια σε όλα σχεδόν τα αθλήματα.

Μας έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι κυριολεκτικά σε καθημερινή βάση υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές, κάτι το οποίο φυσικά μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει στους λάτρεις του στοιχήματος. Η ταχύτητα με την οποία μπορείς να παίξεις στοίχημα στον υπολογιστή σου, αλλά και στο κινητό σου μέσω της Bwin, είναι κάτι παραπάνω από γρήγορη, κάτι το οποίο γίνεται ακόμα πιο αντιληπτό στο σπουδαίο Bwin Live Streaming και Live Betting που προσφέρει.

Η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο, κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για την Bwin αξιολόγηση. Οι παίκτες που εμπιστεύονται την εταιρεία νιώθουν με αυτόν τον τρόπο μια επιπλέον σιγουριά. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή και αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, αυτό μπορεί να διορθωθεί άμεσα.

Αρνητικά πολλά μπορεί να μην υπάρχουν πολλά, το οποίο όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η εταιρεία δεν προσφέρει ασιατικά χάντικαπ, κάτι το οποίο δεν νοείται για μια εταιρεία στοιχήματος του μεγέθους της Βwin. Επίσης παρατηρούμε ότι δεν υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα στο μπάσκετ, ενώ οι Έλληνες παίκτες τελευταία τα ζητάνε, λόγω φυσικά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συνολικά μπορούμε να φτάσουμε στο εξής συμπέρασμα: Η Bwin προφανώς και ανήκει στις κορυφαίες επιλογές για τους Έλληνες παίκτες και όχι μόνο, όσων αφορά το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα. Είναι μια στοιχηματική, η οποία προσφέρει πάρα πολλά στοά εγγεγραμμένα μέλη της και δύσκολα θα αφήσει κάποιον παραπονεμένο. Φυσικά υπάρχουν λεπτομέρειες που χρήζουν βελτίωσης, όμως το παραπάνω Bwin Review προτείνει ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη εταιρεία για τα μελλοντικά σας πονταρίσματα.