kalyteri-stoiximatiki.gr
betshop news kalyteri stoiximatiki

Στην Betshop.gr “ο δρόμος για τον τελικό” είναι γεμάτος εκπλήξεις

Φυσικά, ως λάτρεις του στοιχήματος έχουμε την επιλογή να ποντάρουμε σε πολλές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Με την σύγκριση στοιχηματικών, εμείς πιστεύουμε ότι μια από τις καλύτερες εταιρείες είναι η Betshop. Οι Betshop πληροφορίες μας δείχνουν ότι η συγκεκριμένη στοιχηματική σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πολύ ελκυστικές αποδόσεις*, με πλήθος ειδικών αγορών*. Επίσης, θα βρεις το νέο και πρωτοποριακό Betshop Free Bet Wallet *, όπου θα μπορείς να έχεις όλα τα Free Bets* μαζί.

© Betshop, Screenshot: 18.11.2022

Μουντιάλ! Μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα. Ευφορία στην ψυχή και… γεμάτο Free Bet Wallet με καθημερινά δώρα στην προσφορά* «Στον Δρόμο για τον Τελικό» από το Betshop!

Από τις 20 του Νοέμβρη μέχρι και την 18η του Δεκέμβρη η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση θα γεμίζει κάθε μας μέρα με αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου και – χάρη στο Betshop – με το… κατάλληλο συνοδευτικό, που θα γεμίζει το Free Bet Wallet μας!

Από την αρχή του Μουντιάλ μέχρι και τον μεγάλο τελικό, η δράση μεταφέρεται στο γήπεδο του Betshop με την πιο δυνατή προσφορά! 

Στο Betshop η μουντιαλική σου εμπειρία “απογειώνεται”

Είναι η πιο λαμπρή διοργάνωση. Είναι, όμως, και η πιο απαιτητική. Κάθε τέσσερα χρόνια Μουντιάλ, περιμένεις και την ανάλογη φροντίδα» για να το απολαύσεις στον απόλυτο βαθμό. Το Betshop έλαβε σοβαρά υπόψη το hype της υπέρτατης  ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη και λάνσαρε μία προϊοντική λίστα… φουλ μουντιαλική!

Η αρχή είχε γίνει πολύ πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Η προσφορά* «Μουντιάλ Challenger»* μάς έβαλε από νωρίς στο κλίμα και μας προετοίμασε για το τριπλό δώρο κατά τη διάρκεια του τουρνουά. 

Τη θέση της, από την πρώτη σέντρα έως και την στέψη της νέας Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, πήρε το καθημερινό promo «Στο δρόμο για τον τελικό»*, το οποίο συμμετέχει στα καθημερινά events της διοργάνωσης και ενδυναμώνει το Free Bet Wallet* μας! 

Όσον αφορά το καθαρά προϊοντικό κομμάτι, αυτό που λέμε… should have, το Betshop παρατάσσει ένα πλήρες κουπόνι αναρίθμητων επιλογών ανά ματς, pregame & Live, αλλά και πολλά… πολλά περισσότερα μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα παικτών, ικανοποιώντας την ζήτηση που συνοδεύει τις συγκεκριμένες αγορές. 

Και επειδή, όσα περισσότερα έχουμε στη διάθεσή μας, τόσο το καλύτερο, όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ είναι διαθέσιμοι για Bet Builder*, ενώ οι σημαντικότεροι από αυτούς προσφέρονται ήδη με 0% γκανιότα*. 

Εν ολίγοις… χτίσιμο και άνοδος των αποδόσεων, για περισσότερα κέρδη και εκπλήξεις. Αυτά και πολλά ακόμα είναι ήδη διαθέσιμα στο Betshop με την πιο μουντιαλική διάθεση ever! 

Η Betshop και στο κινητό και το tablet σου

Όμως, η Betshop Greece δεν είναι μόνο διαθέσιμη στο Desktop του υπολογιστή σου. Μπορείς να παίξεις στην συγκεκριμένη εταιρεία και από την Μobile έκδοση της ιστοσελίδας για κινητά και tablet. Επίσης μπορείς να παίξεις και μέσω του ανανεωμένου Betshop App, για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

O Νικόλαος Κοραβάκης έχει εμπειρία πολλών ετών στον αθλητισμό. Από μικρός έπαιζε σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Βέβαια περισσότερη εμπειρία έχει ως αθλητικογράφος, όπου εδώ και χρόνια γράφει άρθρα αθλητικού περιεχομένου στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επίσης, θεωρείται γνώστης σε θέματα στοιχήματος, ειδικά στο ελληνικό, γερμανικό και ιταλικό πρωτάθλημα.

Exit mobile version