Όπως γνωρίζουμε όλοι, το Στοίχημα αποτελεί αγαπημένη ενασχόληση των Ελλήνων. Τα τελευταία χρόνια αυτό το βλέπουμε και στις διαδικτυακές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Δηλαδή, όλο και περισσότεροι κάτοικοι της Ελλάδας, γίνονται εγγεγραμμένα μέλη στις στοιχηματικές. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να πηγαίνουν στα Πρακτορεία. Επομένως μπορούν να τοποθετούν τα πονταρίσματα τους εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους.

Πώς όμως μπορείς να παίξεις Στοίχημα στις στοιχηματικές εταιρείες στο διαδίκτυο; Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε, ότι υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις ως νέος παίκτης μιας στοιχηματικής. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:

  1. Την νομιμότητα της εταιρείας
  2. Τι σου προσφέρει μια στοιχηματική εταιρεία;
  3. Διαθέτει αυτά που είναι σημαντικά για σένα ως παίκτη;

Είναι η στοιχηματική νόμιμη;

Φυσικά στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε πολλούς τρόπους για να παίξουμε στοίχημα. Επίσης, υπάρχουν βέβαια πολλές στοιχηματικές εταιρείες. Αρχικά πριν παίξουμε θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η στοιχηματική στην οποία θα κάνουμε εγγραφή έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας στην χώρα στην οποία κατοικούμε. Αυτό σημαίνει ότι τα πονταρίσματα μας πρέπει να τα κάνουμε σε εταιρεία, η οποία έχει άδεια στην Ελλάδα και είναι νόμιμη.

Αυτή την άδεια την δίνει στην Ελλάδα η ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων). Επομένως στις σελίδες των στοιχηματικών θα δείτε εάν αναγράφει ότι εταιρεία έχει λάβει την άδεια από την ΕΕΕΠ. Εάν δεν είναι νόμιμη δεν θα πρέπει να ποντάρουμε σε αυτή την στοιχηματική. Πρώτον, επειδή θα αυτό φυσικά θα αποτελέσει παράνομη ενέργεια, το οποίο φυσικά και θέλουμε να αποφύγουμε. Δεύτερον, τα πιθανά μας κέρδη δεν είναι εγγυημένα και υπάρχει κίνδυνος να τα χάσουμε. Εάν θέλετε να δείτε με μια ματιά τις νόμιμες στοιχηματικές ρίξτε μια ματιά στην λίστα μας.

Επίσης, σας προτείνουμε τις παρακάτω εταιρείες:

[/app_card_module]

Οι Στοιχηματικές στις οποίες ποντάρουμε στην Ελλάδα 🔥

Ανακάλυψε όλες τις νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα.

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε Υπεύθυνα | Διαφήμιση

PameStoixima
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10
Novibet
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10
bwin
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
Vistabet
hot
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
Sportingbet
top
Payout Rate
93-95%
Αγορές
8/10
Betsson
new
Payout Rate
93-95%
Αγορές
9/10
Betshop
recommended
Payout Rate
94-95%
Αγορές
9/10
Winmasters
top
Payout Rate
93-95%
Αγορές
8/10

Τι σου προσφέρει μια στοιχηματική εταιρεία;

Το επόμενο βήμα είναι να ελέγξουμε τι μας προσφέρει μια στοιχηματική εταιρεία. Πολλοί λένε ότι όλες οι στοιχηματικές εταιρείες είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εμείς προτείνουμε να μελετήσεις καλά τι σου προσφέρει μια στοιχηματική, ώστε να γίνεις μέλος της. Τα ανταγωνιστικά προγράμματα επιβράβευσης* είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο των στοιχηματικών. Φυσικά σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις, όπως το Μπόνους* και οι στοιχηματικές δεν μπορούν να δείξουν όλες τις προσφορές, εάν δεν είσαι ήδη μέλος.

Όμως με μια έρευνα, μπορείς εύκολα να δεις, ποιες στοιχηματικές εταιρείες σου προσφέρουν ένα καλό πακέτο προσφορών* και προγραμμάτων ανταμοιβής*. Με την απόφαση δηλαδή, σε ποιες στοιχηματικές θα αρχίσεις να στοιχηματίζεις, μπορεί να εκμεταλλευτείς και κάποια προγράμματα επιβραβεύσεων*. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάς κατευθείαν μια μεγαλύτερη ευελιξία στα πονταρίσματα σου.

Διαθέτει η στοιχηματική αυτό που είναι σημαντικό για σένα;

Τέλος, αλλά επίσης πολύ σημαντικό είναι το εάν η στοιχηματική διαθέτει αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Για παράδειγμα υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε να έχουν ένα καλό πακέτο Live Betting*, το οποίο προσφέρει και πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*. Θα πρέπει να βεβαιωθείς, ότι η στοιχηματική στην οποία θα κάνεις εγγραφή, διαθέτει αυτές τις λειτουργίες.

Παρακάτω κάποια παραδείγματα, για το τι προτιμούν οι Έλληνες παίκτες:

  • Live Betting*
  • Live Streaming*
  • Cash Out*
  • Bet Builder*
  • Ασιατικά Χάντικαπ*
  • Αγώνες με 0% γκανιότα*
  • 24ωρη τεχνική υποστήριξη

Βέβαια, η λίστα αυτή θα μπορούσε να συνεχιστεί, καθώς υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές λειτουργίες στις στοιχηματικές. Εσυ θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και να κάνεις εγγραφή στην στοιχηματική που σου ταιριάζει. Οι καλοί παίκτες βέβαια, διατηρούν λογαριασμούς σε περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, ώστε να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες και να ποντάρουν στην μέγιστη δυνατή απόδοση. Αυτό είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση, την οποία προτείνουμε στους αναγνώστες μας.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση