Όλοι όσοι ασχολούμαστε ή έχουμε ασχοληθεί με το στοίχημα, γνωρίζουμε την Paysafecard. Φυσικά πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους συναλλαγών με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Επίσης, πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα, την οποία μπορείς να προμηθευτείς εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίπτερο. Παλαιότερα ήταν η πλέον αγαπημένη μέθοδος κατάθεσης σε στοιχηματικές, όμως ο τρόπος λειτουργίας της Paysafecard έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

paysafecard-image
© seblinux78 / CC-BY-SA-2.0

Βέβαια όταν χρησιμοποιούσαμε την προπληρωμένη κάρτα της Paysafecard παλαιότερα, ήταν ο πλέον γρήγορος και εύκολος τρόπος για κατάθεση σε στοιχηματική εταιρεία. Για πολλούς από εμάς ήταν και ο τρόπος, που μας έκανε να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Πουθενά δεν έπρεπε να συμπληρώσεις προσωπικά στοιχεία, απλά να αγοράσεις την κάρτα και να συμπληρώσεις τον κωδικό της κάρτας στον λογαριασμό σου στην στοιχηματική εταιρεία. Πλέον η διαδικασία αυτή έχει αλλάξει.

Πως να χρησιμοποιήσεις την Paysafecard για στοίχημα

Αρχικά να πούμε για ποιους ενδείκνυνται η Paysafecard. Φυσικά πρόκειται για έναν από τους πιο γρήγορους τρόπους κατάθεσης και για τον λόγο αυτό ακόμα προτιμάται από πάρα πολλούς παίκτες στην Ελλάδα. Όμως τα θετικά στοιχεία συναλλαγών με τον συγκεκριμένο τρόπο δεν σταματούν εδώ. Επίσης, αποτελεί την ιδανική λύση για τους παίκτες, οι οποίοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις τραπεζικές τους κάρτες, αλλά και για παίκτες οι οποίοι παίζουν σχετικά μικρότερα ποσά, τα οποία θέλουν να τα έχουν άμεσα στον λογαριασμό τους.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να χρησιμοποιήσεις την Paysafecard για στοίχημα είναι πολύ απλά. Αρχικά θα πρέπει φυσικά να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα της Paysafecard. Βέβαια αυτό δεν είναι δύσκολο, καθώς τέτοιες κάρτες θα βρεις σε κάθε περίπτερο ή ψιλικατζίδικο της χώρας. Η κάρτα με την μικρότερη χρηματική αξία είναι αυτή με τα 10 ευρώ. Έπειτα θα πρέπει απλά να μπεις στον λογαριασμό σου στην paysafecard.com και να συμπληρώσεις τον κωδικό Pin στο κατάλληλο πεδίο.

Επομένως, σημαντικό είναι να έχεις λογαριασμό στην paysafe.com, ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις πλέον μια προπληρωμένη κάρτα της συγκεκριμένης εταιρείας. Παλαιότερα δεν χρειαζόταν να έχεις λογαριασμό στην εταιρεία, απλά συμπλήρωνες τον κωδικό της κάρτας στον λογαριασμό σου στην εκάστοτε στοιχηματική εταιρεία, όπου ήσουν εγγεγραμμένο μέλος.

Πως να ανοίξεις λογαριασμό στην paysafecard.com

Φυσικά, το να ανοίξεις έναν λογαριασμό στην paysafecard.com δεν είναι καθόλου δύσκολο. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μπορείς να ολοκληρώσεις την διαδικασία. Ακολουθείς απλά τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα www.paysafecard.com
  2. Επιλέγεις το κουτάκι που αναγράφει “Εγγραφή”
  3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Τα προσωπικά στοιχεία να είναι τα αληθινά σου στοιχεία
  4. Η εγγραφή ολοκληρώνεται. Η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά
  5. Τέλος, εάν έχεις αγοράσει κάποια κάρτα, συμπληρώνεις τον κωδικό
  6. Με αυτό τον τρόπο “φορτώνεις” τον λογαριασμό σου με χρήματα

Επομένως, εάν έχεις ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα και έχεις χρήματα στον λογαριασμό σου στην paysafecard.com, μπορείς πλέον να κάνεις κατάθεση στην αγαπημένη σου στοιχηματική εταιρεία. Απλά πρέπει να επιλέξεις στον λογαριασμό σου στην στοιχηματική εταιρεία την Paysafecard ως μέθοδο κατάθεσης, να συνδεθείς στον λογαριασμό paysafecard σου και να μεταφέρεις το ποσό που εσυ επιθυμείς. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις το ποσό που επιθυμείς στον λογαριασμό σου και θα μπορείς να ποντάρεις. Η διαδικασία αυτή φυσικά είναι ίδια και για τις εφαρμογές στοιχήματος.

Στοιχηματικές που δέχονται Paysafecard

ΣτοιχηματικήΌρια κατάθεσης €Χρόνος κατάθεσηςΧρέωση κατάθεσηςΕλάχιστη ανάληψη €Χρόνος ανάληψηςΧρέωση ανάληψηςΕπίσκεψη σελίδας
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-24 ώρεςΔωρεάν
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-24 ώρεςΔωρεάν
10- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-48 ώρεςΔωρεάν
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν
10- 10.000ΆμεσαΔωρεάν100-12 ώρεςΔωρεάν
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-6 ώρεςΔωρεάν
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-6 ώρεςΔωρεάν
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-6 ώρεςΔωρεάν
5- 1.000ΆμεσαΔωρεάν100-6 ώρεςΔωρεάν
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επίσης, να τονίσουμε ότι το θετικό πλέον με την paysafecard για στοίχημα είναι ότι προσφέρει και επιλογή ανάληψης. Παλαιότερα, όπου δεν χρειαζόταν να ανοίξεις λογαριασμό στην paysafecard.com, η δυνατότητα ανάληψης με paysafecard δεν ήταν δυνατή στις στοιχηματικές εταιρείες. Πλέον, μπορείς να κάνεις και αναλήψεις στον λογαριασμό σου στην εταιρεία της προπληρωμένης κάρτας εύκολα και γρήγορα. Δηλαδή, θα διαθέτεις τα χρήματα σου άνετα.

Τέλος, να πούμε ότι αν και οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν πλέον την δυνατότητα ανάληψης με paysafecard, υπάρχουν και κάποιες εταιρείες που δεν το προσφέρουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Pamestoixima.gr. Σε αυτή την περίπτωση συνήθως θα σου ζητηθεί να κάνεις ανάληψη μέσω τραπεζικής μεταφοράς, το οποίο όμως βέβαια καθυστερεί περισσότερο. Επομένως, καλό θα είναι να μελετήσεις πιο πριν, σε ποιες στοιχηματικές θα προτιμήσεις την paysafecard για στοίχημα.