Δεν ακούς για πρώτη φορά, ότι το στοίχημα συνέχεια εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες των παικτών. Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες με νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα έχουν μελετήσει τα “θέλω” των παικτών και ανανεώνουν τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να ποντάρεις σε αγαπημένα στοιχήματα. Tα τελευταία χρόνια σίγουρα παρατηρείς ότι οι παίκτες που παίζουν στοίχημα στην Ελλάδα, δείχνουν μια προτίμηση στις Stoixima Apps, δηλαδή στο στοίχημα από κινητό ή tablet. Ποιες εταιρείες σου προσφέρουν εφαρμογές στοιχήματος στην Ελλάδα;

Οι καλύτερες Στοίχημα εφαρμογές στην Ελλάδα

Οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα σου προσφέρουν την δυνατότητα να ποντάρεις από κινητές συσκευές. Ποιες Στοίχημα Apps όμως είναι σε κορυφαίο επίπεδο; Η αλήθεια είναι ότι όλες οι στοιχηματικές στην Ελλάδα σου δίνουν την δυνατότητα ως μέλος τους, να παίξεις στοίχημα από το κινητό σου.

Κάποιες εταιρείες όμως είναι σύμφωνα με την άποψη μας σε πιο προχωρημένο επίπεδο και μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία στοιχήματος. Βέβαια, ως παίκτης, θα πρέπει να διαλέξεις μόνος σου ποια Stoixima App σου ταιριάζει, σύμφωνα με τα δικά σου “θέλω”. Όμως εμείς προσπαθούμε να σε διευκολύνουμε, με μια σύγκριση στοιχηματικών App. Παρακάτω κάποιες στοίχημα εφαρμογές:

Στοιχηματικές ΕταιρείεςΣτοίχημα Εφαρμογές 📱
StoiximanStoiximan App 📲
NovibetNovibet App 📲
Bet365Bet365 App 📲
FonbetFonbet App 📲
PamestoiximaPamestoixima App 📲
BetssonBetsson App 📲
BwinBwin App 📲
SportingbetSportingbet App 📲
BetshopBetshop App 📲
VistabetVistabet App 📲
InterwettenInterwetten App 📲
WinmastersWinmasters App 📲
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε Υπεύθυνα

Φυσικά οι παραπάνω στοιχηματικές εταιρείες αποτελούν δική μας πρόταση, ύστερα από την αξιολόγηση της ομάδας μας. Κάθε εφαρμογή για στοίχημα από κάθε στοιχηματική εταιρεία έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δηλαδή, θα πρέπει να αποφασίσεις ο ίδιος ποια Stoixima App σου ταιριάζει και τι είναι σημαντικό για σένα όταν ποντάρεις από το κινητό. Εμείς θα αναλύσουμε όλες τις Στοίχημα Εφαρμογές για σένα, ώστε να σε διευκολύνουμε στην απόφαση αυτή.

Η Στοίχημα App του μήνα

Κάθε μήνα εμείς αξιολογούμε τις στοιχηματικές εφαρμογές των εταιρειών και σου προτείνουμε την καλύτερη Stoixima App του μήνα. Η πρόταση μας αυτή αφορά περισσότερο την εξέλιξη που έχει μια στοίχημα εφαρμογή, εάν έχει προσθέσει νέες επιλογές, αν έχει γίνει πιο εύχρηστη και πιο γρήγορη. Κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε την στοίχημα app με την καλύτερη εξέλιξη. Για τον μήνα Μάιο ξεχωρίσαμε αναμφίβολα την Betshop App. H εφαρμογή έχει εξελιχθεί σημαντικά. Δηλαδή έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Επιπρόσθετα είδαμε ότι θα βρεις ανταγωνιστικές προσφορές*, οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς. Τέλος, οι αποδόσεις είναι αρκετά ελκυστικές ακόμα και στο Betshop Live Betting, ενώ οι αλλαγές αποδόσεων αλλάζουν ταχύτατα με την αλλαγή των αποτελεσμάτων και χωρίς να κολλάει καθόλου το Betshop App.

Πως παίζω στοίχημα από το κινητό;

Πολλοί λάτρεις του στοιχήματος από την Ελλάδα θέλουν να παίξουν στοίχημα από το κινητό, όμως δεν είναι σίγουροι πως να το κάνουν ή αν αξίζει. Να τονίσουμε ότι το να παίξεις στοίχημα από κινητή συσκευή, είτε Smartphone είτε Tablet, είναι κάτι αρκετά εύκολο και απλό. Επίσης μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε ότι αξίζει να ποντάρεις από το κινητό σου, καθώς αυτό σου προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείς να παίξεις στοίχημα από οπουδήποτε και πολύ γρήγορα, ενώ παρακολουθείς τα αποτελέσματα και έχεις δυνατότητα Cash Out* από οπουδήποτε.

Πολλοί αναρωτιούνται “πως παιζω στοιχημα απο το κινητο”, κάτι το οποίο είναι φυσικό. Υπάρχουν τρία ήδη “εφαρμογών” στοιχήματος:

  1. Mobile έκδοση
  2. Stoixima App iOS
  3. Stoixima App Apk

Mobile έκδοση

O πρώτος τρόπος για να παίξεις στοίχημα, είναι διαθέσιμος για όλες τις κινητές συσκευές, χωρίς να παίζει ρόλο το λειτουργικό του κινητού ή η μάρκα. Κατά την άποψη μας είναι και ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος, ώστε να παίξεις στοίχημα από το κινητό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία απολύτως ενέργεια, απλά να μπεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της εταιρείας για κινητά και να ξεκινήσεις το ποντάρισμα. Αυτό γίνεται πατώντας στο browser του κινητού σου το όνομα της στοιχηματικής εταιρείας.

Εναλλακτικά μπορείς απλά να πατήσεις και ένα Link στην σελίδα μας από την στοιχηματική εταιρεία, ώστε να μεταφερθείς ακόμα πιο γρήγορα στην στοιχηματική της επιλογής σου. Εάν θέλεις να έχεις εικονίδιο στην αρχική οθόνη του κινητού τους, όπως συμβαίνει στις κλασικές εφαρμογές, να πούμε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και με τις Mobile εκδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Stoixima App iOS

Εάν διαθέτεις κινητή συσκευή με λειτουργικό iOS, δηλαδή συσκευή της μάρκας Apple, υπάρχει η δυνατότητα στοίχημα app iOS. Αυτή την εφαρμογή στοιχήματος μπορείς να την κατεβάσεις απευθείας από το App Store. Μετά το download stoixima app, έχεις την δυνατότητα να ξεκινήσεις τα πονταρίσματα σου εάν είσαι ήδη μέλος στην στοιχηματική εταιρεία. Εάν δεν είσαι, θα πρέπει να κάνεις εγγραφή πρώτα στην στοιχηματική. Περισσότερα για αυτό το θέμα παρακάτω.

Με την στοίχημα εφαρμογή από το App Store θα έχεις όλες τις λειτουργίες της εκάστοτε στοιχηματικής εταιρείας στο κινητό σου. Οποιαδήποτε λειτουργία έχεις από τον υπολογιστή σου, θα έχεις και με την εφαρμογή iOS. Αυτό βέβαια ισχύει και για την Mobile έκδοση και για την stoixima app apk. Tο εικονίδιο της στοιχηματικής θα προστεθεί όμως αυτόματα στην αρχική οθόνη του κινητού σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποια άλλη ενέργεια.

Stoixima App Apk

Εφόσον παίζεις στοίχημα από την Ελλάδα και έχεις συσκευή με λειτουργικό Android, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Αν θέλεις οπωσδήποτε να παίξεις από κλασική Stoixima App και όχι από την mobile έκδοση, θα πρέπει να κάνεις κάποια βήματα στο κινητό σου. Να τονίσουμε ότι η άποψη μας είναι ότι οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν τόσο καλό και εξελιγμένο mobile στοίχημα, που δεν χρειάζεται να κατεβάσεις την στοίχημα εφαρμογή apk.

Αν όμως θέλεις οπωσδήποτε να την έχεις στο κινητό σου θα πρέπει αρχικά να μεταφερθείς στην ιστοσελίδα της εκάστοτε στοιχηματικής εταιρείας. Στο Google Play Store δεν θα βρεις τις στοίχημα εφαρμογές των εταιρειών. Η Google μπλοκάρει τις εφαρμογές που έχουν σχέση με στοίχημα και με τζόγο γενικότερα στην Ελλάδα. Παρακάτω ένας απλός οδηγός σε τρία βήματα:

  1. Λήψη της εφαρμογής από την σελίδα της στοιχηματικής εταιρείας.
  2. Πάτησε στο αρχείο apk που κατέβασες και θα λάβεις μια προειδοποίηση από το κινητό σου. Το κινητό αποκλείει εφαρμογές που λαμβάνονται από άγνωστες πηγές. Απλά πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου, πατάς την επιλογή “Ασφάλεια”. Ενεργοποίησε την επιλογή “Άγνωστες Πηγές”.
  3. Πλέον μπορείς να κάνεις εγκατάσταση της Stoixima App στο κινητό σου.
screenshot-bet365-app-2022
© Bet365 Mobile, Screenshot 10.02.2022

Χρήσιμη συμβουλή για Download Stoixima App

Η ομάδα μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το στοίχημα και με τους τρόπους πονταρίσματος στο στοίχημα. Δηλαδή, μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά ότι η επιλογή να ποντάρεις μέσω εφαρμογής για στοίχημα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Προσθέτεις ευελιξία, ταχύτητα, αλλά και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα στο παιχνίδι σου. Η άποψη μας είναι όμως ότι οι Μobile εκδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών είναι πάρα πολύ καλές. Έτσι δεν είναι αναγκαίο να κατεβάσεις Stoixima App από το App Store ή να μπεις στην διαδικασία να κατεβάσεις το αρχείο apk για στοίχημα εφαρμογή android.

Όμως, αν θέλεις οπωσδήποτε να την κατεβάσεις, σου προτείνουμε αρχικά να δοκιμάσεις πρώτα την mobile έκδοση της στοιχηματικής. Η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα μπορεί να σε εντυπωσιάσει και να μείνεις ευχαριστημένος. Αν πάλι όχι, είναι μια καλή “προπόνηση”. Έτσι θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για την εφαρμογή στοιχήματος, η οποία διαφέρει ελάχιστα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά.

Η εγγραφή σου στην εφαρμογή στοιχήματος

Επίσης, αν δεν είσαι ακόμα μέλος στην στοιχηματική εταιρεία που επιθυμείς να παίξεις, προτείνουμε ανεπιφύλακτα η εγγραφή να γίνει μέσω υπολογιστή ή της ιστοσελίδας της στοιχηματικής από το κινητό και όχι από το App. Έχουμε παρατηρήσει ότι είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. Από υπολογιστή έχεις επίσης το πλεονέκτημα να μην έχεις το μικρό πληκτρολόγιο του κινητού ή το auto correct, το οποίο πολλές φορές έχει οδηγήσει σε λάθος στοιχεία κατά την εγγραφή. Αυτό για να διορθωθεί μετά, θέλει αρκετή επικοινωνία με την στοιχηματική.

Οπότε κάνε την εγγραφή σου εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σου ή αν θες από το κινητό, από την mobile έκδοση. Μετά την εγγραφή σου μπορείς να συνδεθείς άμεσα και χωρίς προβλήματα στην stoixima app της επιλογής σου. Εάν έχεις απορίες σχετικά με την εγγραφή ή γενικότερα σε θέματα stoixima apps, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση