Ανανεώθηκε στις 15/3/2022. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Τα βραβεία Όσκαρ 2022 θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου (ξημερώματα 28 Μαρτίου στην Ελλάδα) και πολλοί θέλουν να ποντάρουν σε stoixima oscar. Μπορείς να δεις στις στοιχηματικές εταιρείες τις στοίχημα αποδόσεις για τα φετινά φαβορί και αουτσάιντερ. Αυτό σημαίνει ότι έχεις την επιλογή και την ευελιξία να ποντάρεις στα Όσκαρ σε αρκετές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Επίσης μπορείς να διαβάσεις στη σελίδα μας, ποια είναι τα φαβορί και σε τι απόδοση μπορείς να ποντάρεις.

stoixima oscar image
Flickr / CC-BY-2.0

Η σελίδα μας kalyteri-stoiximatiki.gr σου προτείνει δυο στοιχηματικές εταιρείες, όπου οι αποδόσεις στο στοίχημα Όσκαρ είναι αρκετά ελκυστικές. Βέβαια σου υπενθυμίζουμε, ότι μπορείς να ποντάρεις τις επιλογές σου και σε άλλες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Θεωρούμε πάντως ότι η Stoiximan.gr και η Novibet.gr είναι εταιρείες με πολύ καλές επιλογές στην συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος.

Παρακάτω σου δείχνουμε τις αποδόσεις από τις δυο προτεινόμενες στοιχηματικές στις τρεις πιο σημαντικές κατηγορίες. Βέβαια έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες στο στοιχημα οσκαρ. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν, οπότε να ελέγχεις πάντα τις αποδόσεις και στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής της επιλογής σου.

Στοίχημα αποδόσεις για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Προτεινόμενες ΣτοιχηματικέςThe Power of the DogCODABelfastWest Side Story
1.228.0010.0025.00
1.206.006.0017.00
21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Φέτος το μεγάλο φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας είναι το γουέστερν “Power of the Dog”, το οποίο μπορείς να το παρακολουθήσεις στο Netflix. Επίσης, θα είναι έκπληξη για πολλούς, εάν δεν καταφέρει αυτή η ταινία να πάρει το πολύτιμο βραβείο. Όμως στα Όσκαρ πολλές φορές έχουν γίνει εκπλήξεις, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις σε πολύ καλές αποδόσεις στα αουτσάιντερ. Έχεις την δυνατότητα για παράδειγμα να ποντάρεις σε πολύ καλές ταινίες όπως το “Belfast” σε πολύ καλές αποδόσεις*.

Αποδόσεις stoixima oscar για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου

Προτεινόμενες ΣτοιχηματικέςWill SmithBenedict CumberbatchAndrew GarfieldDenzel WashingtonJavier Bardem
1.106.0013.0040.0050.00
1.105.5011.0026.0036.00
21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Συνεχίζουμε με την κατηγορία του Α’ Ανδρικού Ρόλου. Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί με την απίστευτη ερμηνεία του Γουίλ Σμιθ. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται στην ταινία “King Richard” τον πατέρα των αθλητριών του τένις Βένους και Σερένα Γουίλιαμς. Η ερμηνεία του ηθοποιού είναι τόσο καλή, που εκτοπίζει την επίσης τρομακτική ερμηνεία του Cumberbatch στην ταινία “Power of the Dog” σε θέση αουτσάιντερ.

Αποδόσεις για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου

Προτεινόμενες ΣτοιχηματικέςJessica ChastainNicole KidmanOlivia ColmanKristen StewartPenelope Cruz
1.554.407.007.0025.00
1.503.506.006.0015.00
21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όσων αφορά το βραβείο Όσκαρ για την κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Ενώ στην αρχή οι περισσότερες στοιχηματικές έδιναν σχεδόν ίσες πιθανότητες στις Jessica Chastain και Nicole Kidman, η ερμηνεία της Chastain δείχνει να κερδίζει έδαφος. Παρ’όλα αυτά δεν είναι τόσο ξεκάθαρο το φαβορί, όσο είναι στις άλλες κατηγορίες. Επίσης σε αυτή την κατηγορία έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε πολύ καλές αποδόσεις* τόσο σε φαβορί όσο και σε αουτσάιντερ.

Φαβορί και αποδόσεις σε άλλες κατηγορίες Stoixima Oscar 2022

Πέρα από τις κατηγορίες που αναφέραμε, υπάρχουν φυσικά και άλλες κατηγορίες που μπορείς να ποντάρεις το στοίχημα της επιλογής σου. Εκεί θα βρεις κατηγορίες με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και κατηγορίες όπου υπάρχει “ντέρμπι” για το πολύτιμο αγαλματίδιο. Επίσης, να σου θυμίσουμε πάλι ότι έχεις την επιλογή ανάμεσα σε πολλές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Η Στοιχιμαν, η οποία είναι εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά, αποτελεί εδώ για μας μια από τις κορυφαίες επιλογές.

Επιπρόσθετα στις κατηγορίες του πίνακα, θα βρεις και εδώ όλες τις κατηγορίες. Δυνατό φαβορί με αρκετά καλές αποδόσεις* είναι για παράδειγμα η ταινία “The Long Goodbye” στην κατηγορία “Ταινία Μικρού Μήκους. Επίσης σε καλή απόδοση* μπορείς να ποντάρεις στον Troy Kotsur ως νικητή στην κατηγορία “Β’ Ανδρικός Ρόλος”, για την ταινία “CODA”.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση