Για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος, υπάρχουν κάποια κριτήρια επιλογής στοιχηματικής. Φυσικά, ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια μας είναι οι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων στις στοιχηματικές. Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε τις σημαντικότερες μεθόδους συναλλαγών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Τι πρέπει να προσέξουμε στις συναλλαγές μας με τις στοιχηματικές και πως να επιλέξουμε την για εμάς κατάλληλη στοιχηματική; Ο οδηγός μας προσπαθεί να σου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα και να σου παρουσιάσει τους κυριότερους τρόπους συναλλαγών.

katathesi-analipsi-stoixima

Βέβαια, σημαντικό είναι να διαλέξουμε αρχικά μια νόμιμη στοιχηματική εταιρεία, η οποία προσφέρει ευκολία στις συναλλαγές. Επίσης, οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε και μια στοιχηματική με αξιοπιστία, όπου θα νιώθουμε σιγουριά. Επιπρόσθετα, καλό θα ήταν οι συναλλαγές να γίνονται με γρήγορη ταχύτητα και αν είναι δυνατόν χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Παρακάτω σου δείχνουμε τους πιο δημοφιλείς τρόπους για συναλλαγές στις στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Κατάθεση σε στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Για να ξεκινήσεις να παίζεις στοίχημα σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, θα πρέπει φυσικά πρώτα να κάνεις εγγραφή. Βέβαια, το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κάνεις κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σου, καθώς διαφορετικά δεν μπορείς να ποντάρεις. Εδώ να σου τονίσουμε ότι κατάθεση μπορείς να κάνεις και πριν ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, όμως θα συνιστούσαμε να κάνεις την ταυτοποίηση από πριν.

Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις με ποια μέθοδο θα κάνεις την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σου. Δηλαδή, η μέθοδος κατάθεσης θα πρέπει να συμπίπτει με την μέθοδο που θα κάνεις αργότερα την ανάληψη των κερδών σου. Αυτό συμβαίνει λόγω της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος χρημάτων. Οπότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εάν κάνεις κατάθεση με μια συγκεκριμένη κάρτα, οι περισσότερες στοιχηματικές θα σου προσφέρουν ανάληψη μέσω της ίδιας κάρτας.

Ανάληψη από στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Φυσικά, το ιδανικό σενάριο είναι να έχεις κάποιο κέρδος μετά από τα πονταρίσματα σου. Έπειτα, θα έχεις βέβαια την επιλογή, να κάνεις ανάληψη των χρημάτων που κέρδισες ή ένα συγκεκριμένο ποσό της επιλογής σου. Στην ανάληψη θα πρέπει να προσέξεις κάποια σημαντικά στοιχεία, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να έχεις ταυτοποιήσει τον λογαριασμό σου. Δηλαδή, σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων σου στην στοιχηματική, δεν θα σου επιτραπεί να κάνεις καμία ανάληψη.

Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις ανάληψη στην κάθε στοιχηματική. Οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές έχουν πολλές επιλογές ανάληψης. Όμως, στις περισσότερες θα σου ζητηθεί να κάνεις ανάληψη με τον ίδιο τρόπο ή από την ίδια κάρτα που έκανες και την κατάθεση. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώσεις και τα πραγματικά σου στοιχεία, ακριβώς όπως αναγράφονται στην κάρτα.

Σημαντικότεροι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης σε στοιχηματικές

Βέβαια οι τρόποι συναλλαγών στις στοιχηματικές είναι αρκετές και κάποιες φορές διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Παρακάτω, θα δούμε τους πιο συνηθισμένους τρόπους, με τους οποίους οι παίκτες στην Ελλάδα κάνουν τις συναλλαγές τους στις στοιχηματικές:

➡️ Χρεωστική/ πιστωτική κάρτα

Μια από τις παραδοσιακά αγαπητές και αξιόπιστες λύσεις για τις συναλλαγές μας με τις στοιχηματικές. Οι περισσότερες κάρτες, είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για κατάθεση όσο και για ανάληψη. Βέβαια οι πιο γνωστές σε μας κάρτες είναι οι πιστωτικές Visa και Mastercard. Επίσης, ένα παράδειγμα για χρεωστική κάρτα είναι η Maestro.

Διάβασε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις συναλλαγές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα!

➡️ Paysafecard

Όσοι από μας παίζουν στοίχημα, σίγουρα γνωρίζουν και την Paysafecard. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης σε στοιχηματική εταιρεία. Επίσης, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε την νούμερο ένα επιλογή των παικτών από την Ελλάδα. Η ελάχιστη τιμή για την προπληρωμένη κάρτα είναι τα δέκα ευρώ, ενώ να πούμε ότι πολλές στοιχηματικές προσφέρουν μόνο κατάθεση με τον συγκεκριμένο τρόπο. Επιπρόσθετα, η χρήση της Paysafecard έχει αλλάξει.

✅ Διάβασε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις συναλλαγές με paysafecard!

methodoi-pliromis
© Winmasters, Screenshot: 23.06.2022

➡️ Ηλεκτρονικά πορτοφόλια

Όπως όλοι γνωρίζουμε το στοίχημα συνεχώς εξελίσσεται. Το ίδιο βέβαια και οι τρόποι συναλλαγών με τις στοιχηματικές, όπου πλέον σημαντική θέση κατέχουν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Βέβαια τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια μας προσφέρουν μεγάλη ευκολία σε κατάθεση και ανάληψη, καθώς και γρήγορες συναλλαγές. Επίσης, υπάρχουν αρκετές επιλογές στα λεγόμενα e-wallet. Τα σημαντικότερα στον ελληνικό χώρο είναι τα εξής:

  • Skrill ▶️ Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Skrill;
  • Neteller ▶️ Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Neteller;
  • Viva Wallet ▶️ Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Viva Wallet;

Περισσότεροι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης σε στοιχηματικές εταιρείες

➡️ Άλλες αγαπημένες μέθοδοι συναλλαγών σε στοιχηματικές

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι τρόποι συναλλαγών σε στοιχηματικές διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Επίσης, πολλοί παίκτες στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον τομέα των συναλλαγών και σίγουρα αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την επιλογή στοιχηματικής. Βέβαια, υπάρχουν παίκτες πιο συντηρητικοί και παραδοσιακοί, όπως και παίκτες που προτιμούν σύγχρονους τρόπους συναλλαγών. Φυσικά όποιον τρόπο και να διαλέξεις, σημαντικό είναι να νιώθεις την σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι, ώστε να αφοσιωθείς στο στοίχημα.

Παρακάτω τρεις ακόμα τρόποι συναλλαγών, οι οποίοι προτιμούνται από παίκτες στην Ελλάδα για το στοίχημα:

  • Τραπεζικό έμβασμα ▶️ Μάθε όλα όσα πρέπει για το τραπεζικό έμβασμα ℹ️
  • Paypal ▶️ Μάθε όλα όσα πρέπει για το Paypal ℹ️
  • Apple Pay ▶️ Μάθε όλα όσα πρέπει για το Apple Pay ℹ️

Διάλεξε την κατάλληλη μέθοδο για σένα

Φυσικά και υπάρχουν πάρα πολλοί και διάφοροι τρόποι συναλλαγών. Κάθε τρόπος έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να αποφασίσει μόνος του, ποια μέθοδο πληρωμής τον βολεύει, ανάλογα τις ανάγκες του. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις κάποια βασικά στοιχεία στις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης. Δηλαδή, σου προτείνουμε σίγουρα να ελέγξεις πριν πάρεις την απόφαση σου τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. Είναι διαθέσιμος ο τρόπος συναλλαγής τόσο στην κατάθεση όσο και στην ανάληψη;
  2. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η κατάθεση ή η ανάληψη;
  3. Υπάρχουν χρεώσεις στις συναλλαγές;

Από εκεί και πέρα μπορείς να ελέγξεις κι άλλα στοιχεία, τα οποία ίσως είναι σημαντικά για σένα. Πάντως, ο τρόπος συναλλαγών είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο στοίχημα, τον οποίο θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν επιλέξεις.