Ανανεώθηκε στις 4/4/2022. Οι αποδόσεις Eurovision Stoixima * ενδέχεται να αλλάξουν. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όπως θα γνωρίζεις ήδη, κάθε χρόνο τον Μάιο υπάρχει στο πρόγραμμα ο μουσικός διαγωνισμός της Γιουροβίζιον. Εμείς φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με το Stoixima Eurovision. Επίσης, θα δούμε τις αποδόσεις * και τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Οι ημερομηνίες της Eurovision 2022 είναι οι εξής:

  • 10 Μαΐου ο πρώτος ημιτελικός
  • 12 Μαΐου ο δεύτερος ημιτελικός
  • 14 Μαΐου ο μεγάλος τελικός Eurovision
eurovision stoixima 2022

Παρακάτω θα δούμε αποδόσεις eurovision *, ειδικά στοιχήματα * και φαβορί. Το Eurovision Stoixima θα το βρεις σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες. Όμως κατά την άποψη μας, μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες, ώστε να ποντάρεις στον μουσικό διαγωνισμό είναι η Stoiximan.gr. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και σε άλλες στοιχηματικές, όμως οι παρακάτω αποδόσεις είναι της Στοιχιμαν. Επιπλέον, να γνωρίζεις ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι κορυφαίες Στοιχηματικές στην Ελλάδα για Eurovision 2022 🔥

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε Υπεύθυνα | Διαφήμιση

bwin
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
Novibet
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10
bet365
hot
Payout Rate
94-95%
Αγορές
9/10
Stoiximan
recommended
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10

Εurovision Stoixima- Φαβορί Eurovision 2022

Αυτό που θα πρέπει σίγουρα να λάβεις υπόψιν για στοίχημα eurovision είναι ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πλέον η Ρωσία έχει αποκλειστεί από τον μουσικό διαγωνισμό. Από την άλλη η Ουκρανία φαντάζει πλέον το ακλόνητο φαβορί για την νίκη, με την απόδοση να πέφτει συνεχώς. Παρακάτω οι αποδόσεις Eurovision στην Stoiximan Greece:

Νικητής Απόδοση στην
Ουκρανία 🇺🇦1.75
Σουηδία 🇸🇪5.75
Ιταλία 🇮🇹5.75
Ηνωμένο Βασίλειο 🇬🇧18.00
Ελλάδα 🇬🇷18.00

Όπως βλέπεις η Ελλάδα είναι στην πρώτη πεντάδα των φαβορί. Δηλαδή να βρει ο τελικός Eurovision στις 14 Μαΐου τελικό νικητή την Ελλάδα, έχει πολύ ελκυστική απόδοση και ας είναι αρκετά ψηλά στα φαβορί. Αυτό συμβαίνει λόγω της Ουκρανίας, η οποία από πολλούς θεωρείται “σίγουρη” νικήτρια. Επομένως θεωρούμε κι εμείς ότι θα υπάρξει σίγουρα συμπαράσταση των κρατών προς την Ουκρανία στην ψηφοφορία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες στο στοίχημα Εurovision.

Ημιτελικοί και ειδικά στοιχήματα Γιουροβίζιον 2022

Φυσικά θα βρεις πολύ καλύτερες αποδόσεις όσων αφορά το στοίχημα Eurovision στα ημιτελικά, καθώς και στα ειδικά στοιχήματα. Ειδικά η απόδοση* για την Ελλάδα, ως νικητής πρώτου ημιτελικού είναι αρκετά ελκυστική. Παρακάτω οι Εurovision αποδόσεις για τα τρία κορυφαία φαβορί του πρώτου και δεύτερου ημιτελικού Γιουροβίζιον:

1ος Ημιτελικός2ος Ημιτελικός
Ουκρανία => 1.50Σουηδία => 1.55
Ελλάδα => 7.00Πολωνία => 6.00
Νορβηγία => 10.00Αυστραλία = 13.00

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι “Big Five”, δηλαδή Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία, προκρίνονται αυτόματα στον τελικό. Επιπρόσθετα συμμετέχουν εκτός από τις ευρωπαϊκές χώρες και το Ισραήλ και η Αυστραλία στον μουσικό διαγωνισμό. Βέβαια, έχεις την επιλογή να ποντάρεις και σε κάθε χώρα ξεχωριστά, εάν πιστεύεις ότι θα προκριθεί ή όχι στον τελικό. Επιπλέον έχεις την επιλογή να ποντάρεις σε πολλά ειδικά στοιχήματα Eurovision 2022.

eurovision-eidika-stoiximata-2022
© Stoiximan, Screenshot: 04.04.2022

Όπως βλέπεις στην ειδική κατηγορία “Πρώτη Βαλκανική Χώρα” η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί και την ακολουθούν Σερβία και Αλβανία. Ανάλογες κατηγορίες θα βρεις και για Πρώτη χώρα στην “Βαλτική Χώρα”, “Βόρεια Χώρα” ή και “Βig Five”. Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν στοιχήματα όπως, η Ελλάδα να τερματίσει στους “Πρώτους 3” ή “Πρώτους 10”. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες. Εάν θέλεις να ποντάρεις σε άλλη στοιχηματική εταιρεία, έχεις πλήθος επιλογών στην ελληνική αγορά, όπως για παράδειγμα την Bet365.gr.

Η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022

Tην Ελλάδα θα εκπροσωπήσει φέτος η Αμάντα Γεωργιάδη, ή αλλιώς Amanda Tenfjord, με το τραγούδι “Die Together”. Μπορεί η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια να είναι λιγότερο γνωστή στην Ελλάδα, όμως έχει σημειώσει ήδη επιτυχίες. Τις επιτυχίες τις σημείωσε περισσότερο στις σκανδιναβικές χώρες, καθώς μεγάλωσε στην Νορβηγία. Ένα πολύ καλό σημείο με σχετικά καλή απόδοση* είναι να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση