Τα τελευταία χρόνια θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι το διαδικτυακό στοίχημα έχει εξελιχθεί. Πλέον, μπορείς να ποντάρεις σε περισσότερα γεγονότα, όχι μόνο αθλητικής φύσεως. Ένα από αυτά είναι και το Στοίχημα Πολιτική, όπου μπορείς για παράδειγμα να ποντάρεις σε Εκλογές. Βέβαια, αυτή η κατηγορία στοιχήματος δεν προσφέρει επιλογές σε σταθερή βάση. Όμως, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι σε προεκλογικές περιόδους ανά τον κόσμο, οι στοιχηματικές εταιρείες εμπλουτίζουν το κουπόνι τους.

stoixima politiki 2022

Σε ποια στοιχηματική εταιρεία αξίζει να ποντάρεις σε Στοίχημα Πολιτική; Επίσης, σε ποιες αγορές και σε ποιες εκλογές έχεις την δυνατότητα να παίξεις στοίχημα; Παρακάτω θα σου δείξουμε νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, που κατά την άποψη μας έχουν πολλές αγορές και καλές αποδόσεις* για Στοίχημα Εκλογές.

Στοίχημα Εκλογές: Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες έχουν συμπεριλάβει στο κουπόνι τους την στήλη με Στοίχημα Πολιτική. Επίσης, οι περισσότερες αγορές αφορούν φυσικά Εκλογές, είτε βουλευτικές, είτε δημοτικές, αλλά και σε περισσότερα κράτη. Βέβαια, πολλοί λάτρεις του στοιχήματος προτιμάνε να ποντάρουν και σε μακροχρόνια, όπως τις Εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου των ΗΠΑ. Παρακάτω κάποιες στοιχηματικές, οι οποίες κατά τη γνώμη μας, σου προσφέρουν πολλές αγορές, αλλά και καλές αποδόσεις* σε στοίχημα εκλογές:

Οι κορυφαίες Στοιχηματικές στην Ελλάδα για Πολιτική 🔥

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε Υπεύθυνα | Διαφήμιση

bwin
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
8/10
Novibet
top
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10
bet365
hot
Payout Rate
94-95%
Αγορές
9/10
Stoiximan
recommended
Payout Rate
94-95%
Αγορές
10/10

Στοίχημα Πολιτική – Στοίχημα Εκλογές ΗΠΑ

Ο καλύτερος τρόπος, ώστε να συγκρίνουμε αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες στο στοίχημα που αφορά την πολιτική, είναι οι προεδρικές εκλογές ΗΠΑ. Βέβαια, οι επόμενες προεδρικές εκλογές ΗΠΑ είναι τον Νοέμβριο του 2024, όμως από τώρα οι κορυφαίες στοιχηματικές έχουν βγάλει τις αποδόσεις για τα φαβορί. Ποιος πιστεύεις εσύ πως θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών;

Προτεινόμενη ΣτοιχηματικήΝτόναλντ ΤραμπΤζο ΜπάιντενΡον ΝτεΣάντιςΚαμάλα Χάρις
3.506.0010.008.00
4.006.006.0011.00
4.305.506.009.00
3.755.506.759.00
21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Επομένως, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, φαβορί φαντάζει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Βέβαια, αν και συμφωνούνε οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες ως προς το φαβορί, βλέπουμε ότι δεν συμβαίνει το ίδιο και στα αουτσάιντερ. Δηλαδή, βλέπουμε ότι καλό είναι να έχουμε λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές εταιρείες, ώστε να μπορούμε να διαλέγουμε την καλύτερη απόδοση*.

Στοίχημα Εκλογές ΗΠΑ – Άλλες αγορές

Φυσικά, κάποιες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν και περισσότερα μακροχρόνια στοιχήματα. Στην στοιχιμαν ή στην βετ365 για παράδειγμα, έχεις την επιλογή να ποντάρεις μεταξύ άλλων και στο ποιος θα είναι υποψήφιος για το κόμμα των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων. Επίσης, υπάρχουν αγορές όπως νικητήριο κόμμα, αλλά και άλλες Εκλογές ΗΠΑ, εκτός των προεδρικών. Δηλαδή, στην Stoiximan.gr μπορείς να ποντάρεις ακόμα και στις Εκλογές της Γερουσίας των ΗΠΑ ή στις Εκλογές της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Επιπρόσθετα, έχεις φυσικά την επιλογή, την δυνατότητα και την ευελιξία, να ποντάρεις και σε εκλογές άλλων χωρών, όπως για παράδειγμα εκλογές στην Γαλλία ή και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στοιχηματικές εταιρείες όπως η Bet365 Greece, προσφέρουν στο κουπόνι τους ακόμα και Εκλογές στην Αυστραλία. Βέβαια, όταν πλησιάζουν Εκλογές στην Ελλάδα, μπορείς να βρεις και τις Ελληνικές Εκλογές στο κουπόνι διάφορων στοιχηματικών.

Πολιτική στοίχημα – Τι να προσέξεις

Φυσικά, όπως και σε όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα, και στο στοίχημα στην πολιτική θα έχεις περισσότερες πιθανότητες κέρδους, εάν μελετήσεις πιο πριν. Επομένως, σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι στην πολιτική τα πράγματα γρήγορα μπορούνε να αλλάξουν, εάν υπάρξει ένα σκάνδαλο ή μια λανθασμένη δήλωση. Έπειτα θα δεις τις αποδόσεις* να αλλάζουν και τότε ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες. Επιπρόσθετα, μπορείς να καλύψεις το στοίχημα σου, εάν ποντάρεις σε πολύ καλή απόδοση τον αντίπαλο πολιτικό σε άλλη στοιχηματική εταιρεία.

Επίσης, σε συμβουλεύουμε να διαβάζεις το βιογραφικό των πολιτικών, στους οποίους θέλεις να ποντάρεις, αλλά και των αντιπάλων του. Τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα για παράδειγμα, παρατηρούμε το φαινόμενο, ότι απόγονοι γνωστών οικογενειών στον χώρο της πολιτικής, τις περισσότερες φορές εκλέγονται ή κερδίζουν εκλογές, όπως για παράδειγμα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Βέβαια, και άτομα διάσημα από άλλους χώρους, όπως ηθοποιοί ή αθλητές, παρουσιάζουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις Εκλογές. Τέλος, η συμβουλή μας είναι: Εάν αποφασίσεις να παίξεις Στοίχημα Πολιτική, να το κάνεις χωρίς συναισθηματισμούς και χωρίς να σκεφτείς τις δικές σου πολιτικές πεποιθήσεις. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες, να κερδίσεις το στοίχημα.

Ανανεώθηκε στις 22/4/2022.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση