Ανανεώθηκε στις 15/3/2022

Οι στοιχηματικές εταιρείες στις μέρες μας έχουν προσθέσει στο κουπόνι τους πολλά νέα γεγονότα. Πλέον ως παίκτης μπορείς να ποντάρεις και σε μη αθλητικά γεγονότα. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των πονταρισμάτων στο στοιχημα διασκεδαση, δηλαδή σε στοιχήματα, όπως μουσικούς διαγωνισμούς ή εκλογές. Τα στοιχήματα αυτά θυμίζουν πολλές φορές ένα είδος fun bet. Για τον λόγο αυτό οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές, τα έχουν στην λεγόμενη κατηγορία “Στοίχημα Διασκέδαση”.

stoixima diaskedasi

Πως να παίξω στοίχημα διασκέδασης και σε ποια στοιχηματική εταιρεία; Μπορώ να παίξω στοίχημα μέσω ίντερνετ σε αυτές τις κατηγορίες εύκολα και γρήγορα; Ποιες είναι οι κατηγορίες στο στοίχημα διασκέδαση, στις οποίες μπορώ να ποντάρω; Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να τα απαντήσουμε εύκολα και γρήγορα. Έτσι θα έχεις μια γενικότερη ιδέα για την κατηγορία “Στοίχημα Διασκέδαση”.

Κατηγορίες για στοιχημα διασκεδαση

Τις κατηγορίες για στοιχημα διασκεδαση δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να τις διαχωρίσεις. Μερικές στοιχηματικές εταιρείες κάνουν τον διαχωρισμό στοίχημα διασκέδαση και στοίχημα πολιτική. Σε κάποιες στοιχηματικές δεν θα βρεις καθόλου αυτές τις κατηγορίες. Σε άλλες στοιχηματικές μπορείς να βρεις ειδικά στοιχήματα, περισσότερο fun bets, ακόμα και σε αθλητικά γεγονότα. Στην Novibet.gr για παράδειγμα μπορούσες να ποντάρεις στο χρώμα παπουτσιών του Snoop Dogg στο Super Bowl 2022.

Παρακάτω θα βρεις κάποια δημοφιλή στοιχήματα στην κατηγορία της διασκέδασης ή και της πολιτικής. Έτσι, σε πολλές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις και σε πολλά άλλα μη αθλητικά γεγονότα. Πολλές φορές εταιρείες, όπως η Pamestoixima του ΟΠΑΠ προσθέτουν στην γκάμα τους ειδικά στοιχήματα, όπως στοίχημα για βραβείο Νόμπελ. Άλλες κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων διασκέδασης, όπου μπορείς να ποντάρεις:

Κορυφαίες στοιχηματικές για στοίχημα διασκέδαση

Αν θέλεις να παίξεις στοίχημα στην κατηγορία διασκέδαση ή πολιτική, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις την κατάλληλη στοιχηματική. Αυτό φυσικά θα πρέπει να το κρίνεις εσύ ο ίδιος. Κάθε στοιχηματική έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό και θα πρέπει να επιλέξεις την για σένα καλύτερη στοιχηματική εταιρεία. Επίσης, σου προτείνουμε να έχεις πάντα λογαριασμούς σε περισσότερες στοιχηματικές, ώστε να είσαι πιο ευέλικτος. Επιπλέον, μπορείς να συγκρίνεις με αυτόν τον τρόπο τις αποδόσεις και να επιλέγεις την πιο ανεβασμένη.

Εμείς σου προτείνουμε για στοιχήματα διασκέδασης και πολιτικής τρεις στοιχηματικές εταιρείες. Πιστεύουμε ότι σε αυτές θα βρεις πολλές επιλογές. Βέβαια, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, υπάρχουν και σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιλογές σε αυτές τις κατηγορίες. Παρακάτω οι δικές μας προτάσεις:

Προτεινόμενη ΣτοιχηματικήΠολιτικήΌσκαρΕurovisionGrammy
21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Να θυμάσαι ότι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις σε όλες τις στοιχηματικές και οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν. Επίσης, να ελέγχεις για αλλαγές στις κατηγορίες και στην διαθεσιμότητα των αγορών στον πίνακα. Δηλαδή, να προσέχεις για παράδειγμα αν η Bet365.gr έχει τελικά στο κουπόνι της τα Όσκαρ ή αν το στοίχημα Eurovision έχει αφαιρεθεί από το κουπόνι της Stoiximan. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγχεις απευθείας στις σελίδες των στοιχηματικών εταιρειών, τις κατηγορίες που προσφέρονται, όπως και τις αποδόσεις. Αλλά η σελίδα μας προσπαθεί πάντα να σε ενημερώνει για όλα τα ειδικά στοιχήματα.

Επιπλέον κατηγορίες σε στοιχήματα για διασκέδαση

Επιπρόσθετα, θα ανακαλύψεις περισσότερα ειδικά στοιχήματα σε αυτές τις κατηγορίες στο μέλλον. Επειδή η λίστα σε αυτές τις κατηγορίες ανανεώνεται συνέχεια από τις στοιχηματικές εταιρείες, θα βρεις στο κουπόνι και άλλες επιλογές. Τέτοιες επιλογές είναι για παράδειγμα το στοίχημα για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ, το οποίο θα το δεις στη Νοβιμπετ. Εκεί θα βρεις και το στοίχημα για την “BBC ΑΘλητική προσωπικότητα της χρονιάς. Όπως καταλαβαίνεις, οι επιλογές που μπορείς να βρεις στις στοιχηματικές είναι πάρα πολλές.

Τέλος, μπορεί να σε ενδιαφέρουν και άλλα τέτοια στοιχήματα. Μπορείς να ποντάρεις σε πραγματικά πάρα πολλά γεγονότα. Κατά καιρούς, πολλές στοιχηματικές εταιρείες έχουν βάλει στην γκάμα τους και το στοίχημα Survivor. Όπως θα ξέρεις, το τηλεοπτικό παιχνίδι έχει μεγάλη επιτυχία. Επίσης στην πολιτική, έχεις την δυνατότητα πολλών επιλογών. Έχεις την επιλογή να ποντάρεις από εκλογές στις ΗΠΑ, μέχρι και σε εκλογές σε Αυστραλία, αλλά και σε εκλογές διαφόρων πολιτειών.

Επειδή τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση του ενδιαφέροντος σε τέτοιου είδους στοιχήματα, σου προτείνουμε ελέγχεις στις αγαπημένες σου στοιχηματικές, εάν έχουν προστεθεί νέα στοιχήματα διασκέδασης. Ενημερώσου και από την ιστοσελίδα μας και διάλεξε την για σένα καλύτερη στοιχηματική εταιρεία για στοίχημα διασκέδαση. Έχεις την ευελιξία να διαλέξεις μεταξύ πολλών νόμιμων εταιρειών στην Ελλάδα. Πόνταρε καλύτερα αρκετά πιο πριν σε τέτοια στοιχήματα, καθώς έτσι θα εξασφαλίσεις συνήθως καλύτερη απόδοση.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν. 

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα 

Διαφήμιση